Αναζήτηση - Gibbs

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Σχολή κατασκόπων - Καλοκαιρινή αποστολή -10%

Σχολή κατασκόπων - Καλοκαιρινή αποστολή

Το έκτο βιβλίο της σειράς Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων. Ο δεκατριάχρονος Μπεν Ρίπλεϊ ξέρει πια καλά ότι πρέπει να είναι επιφυλακτικός απέναντι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μυστική οργάνωση SPYDER. Έτσι όταν ο άσπονδος εχθρός του, ο Μάρεϊ Χιλ, σπάει επιτέλους τη σιωπή του και καταδίδει την ελίτ..

13,30€ 11,97€

Σχολή κατασκόπων – Μυστική Υπηρεσία -10%

Σχολή κατασκόπων – Μυστική Υπηρεσία

Το πέμπτο βιβλίο της σειράς Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων. ΠΡΟΣ: Δευτεροετή πράκτορα Μπεν Ρίπλεϊ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η πρώτη σου ατομική αποστολή είναι να αποτρέψεις την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ διεισδύοντας στον Λευκό Οίκο και εντοπίζοντας τον πράκτορα του εχθρού. ΣΤΟΧΟΙ: Μην ..

13,30€ 11,97€

Σχολή σκιέρ κατασκόπων -10%

Σχολή σκιέρ κατασκόπων

Το τέταρτο βιβλίο της σειράς Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων   ΠΡΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ: Μπεν Ρίπλεϊ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Επιχείρηση Χιονισμένο Κουνέλι: Η πρώτη σου επίσημη αποστολή στη CIA είναι να αναχαιτίσεις τις παράνομες δραστηριότητες του διεθνούς κακοποιού Λίο Σανγκ. ΣΤΟΧΟΙ: 1. Γράψου στη σ..

13,30€ 11,97€

Σχολή κακών κατασκόπων -10%

Σχολή κακών κατασκόπων

Το τρίτο βιβλίο της σειράς Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων Την πρώτη ημέρα του νέου έτους στη σχολή κατασκόπων, ο δεκατριάχρονος Μπεν Ρίπλεϊ κάνει μια τεράστια γκάφα: πυροβολεί κατά λάθος έναν ενεργό όλμο στο γραφείο του διευθυντή και αποβάλλεται. Αλλά όταν η SPYDER εμφανίζεται λίγο αργότερα, προσφέρ..

13,30€ 11,97€

Κατασκήνωση κατασκόπων -10%

Κατασκήνωση κατασκόπων

Μπορεί ένας σπασίκλας να μεταμορφωθεί σε αστέρι της κατασκοπείας;    Η συνέχεια της συναρπαστικής Σχολής Κατασκόπων με τον αγαπημένο πρωταγωνιστή Μπεν Ρίπλεϊ σε νέες συναρπαστικές περιπέτειες.   H σχολή κατασκόπων πηγαίνει κατασκήνωση. Ο Μπεν Ρίπλεϊ τελειώνει την πρώτη του..

13,30€ 11,97€

Σχολή κατασκόπων -10%

Σχολή κατασκόπων

Μπορεί ένας σπασίκλας να μεταμορφωθεί σε αστέρι της κατασκοπείας;    Το πρώτο βιβλίο της σειράς Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων   Ο ΜΠΕΝ ΡΙΠΛΕΪ είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης του. Γιατί όμως τον επέλεξε η CIA για τη μυστική ακαδημία υπερκατασκόπων του μέλλοντος; Μήπως επειδή ..

13,30€ 11,97€