Φέρσου σαν γυναίκα - Σκέψου σαν άνδρας

-10% Φέρσου σαν γυναίκα - Σκέψου σαν άνδρας

Δείτε τον πίνακα περιεχομένων του βιβλίου

 

Τι σκέφτονται πραγματικά οι άνδρες για τον έρωτα, τις σχέσεις, την τρυφερότητα και τον γάμο

«Κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται να μάθει τι σημαίνει να είναι κανείς "καλός άνδρας" πρέπει να ακούσει τον Steve Harvey. Ο Steve αποκαλύπτει πολλές και εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες για τους άνδρες, πολύ περισσότερες απ’ όσες θα σας έλεγε ο μέσος άνδρας. Ο Steve Harvey θα σας τα πει όλα».
–Aretha Franklin

Ο Steve Harvey, ο πασίγνωστος στις ΗΠΑ οικοδεσπότης της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής πανεθνικής εμβέλειας Steve Harvey Morning Show, έχει γνωρίσει μέσω της εκπομπής του αμέτρητες γυναίκες, που μπορούν να διοικούν μια επιχείρηση, να κρατούν ένα νοικοκυριό με τρία παιδιά σε άριστη κατάσταση, και να προεδρεύουν σε ένα σύλλογο –όλα αυτά ταυτόχρονα. Όταν όμως φτάνουν στο ζήτημα των σχέσεων με το αντίθετο φύλο, δεν μπορούν να βρουν τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να λειτουργούν. Γιατί;

Σύμφωνα με τον Steve, επειδή ζητούν συμβουλές από άλλες γυναίκες, ενώ μόνο ένας άνδρας μπορεί να τους πει πώς να βρουν και να κρατήσουν έναν άνδρα. Στο βιβλίο «Φέρσου σαν Γυναίκα, Σκέψου σαν Άνδρας», ο Steve εισάγει τις γυναίκες στη νοοτροπία των ανδρών και ρίχνει φως σε έννοιες και ερωτήματα όπως:

•Ο κανόνας των ενενήντα ημερών: η Ford το απαιτεί από τους υπαλλήλους της, πρέπει να το απαιτήσετε και εσείς από το σύντροφό σας;
•Πώς να εντοπίσετε ένα μαμόθρεφτο και τι μπορείτε, αν μπορείτε, να κάνετε γι’ αυτό.
•Πότε να του συστήσετε τα παιδιά σας – και πώς να ερμηνεύσετε την πρώτη αλληλεπίδραση του συντρόφου σας και των παιδιών σας.
•Οι πέντε ερωτήσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να ρωτήσει έναν άνδρα για να διαπιστώσει πόσο σοβαρός είναι.
•Και ακόμη περισσότερα…

Το «Φέρσου σαν Γυναίκα, Σκέψου σαν Άνδρας» είναι ένα βιβλίο που κάθε γυναίκα πρέπει να διαβάσει αν θέλει να καταλάβει πώς σκέφτονται οι άνδρες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο.

Ο Steve Harvey ξεκίνησε να δίνει κωμικές παραστάσεις στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Σήμερα είναι ευρέως γνωστός στις ΗΠΑ ως ο οικοδεσπότης της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής πανεθνικής εμβέλειας Steve Harvey Morning Show, με περισσότερους από επτά εκατομμύρια ακροατές.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Steve Harvey
Σελίδες 248
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63126
  • ISBN : 978-960-461-330-4
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,50€
  • 14,85€

Ετικέτες: Φέρσου σαν γυναίκα - Σκέψου σαν άνδρας ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ