Αλγόριθμοι σε C μέρη 1 - 4

-10% Αλγόριθμοι σε C μέρη 1 - 4

Δείτε τον πίνακα περιεχομένων και ενδεικτικές σελίδες του βιβλίου

 

 

Ο Robert Sedgewick έχει ξαναγράψει από την αρχή και επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό το δημοφιλές βιβλίο του προκειμένου να προσφέρει στους αναγνώστες του σύγχρονες και περιεκτικές γνώσεις για τους σημαντικούς αλγορίθμους και δομές δεδομένων.

 

Παρουσιάζονται πολλοί νέοι αλγόριθμοι, και η εξήγηση κάθε αλγορίθμου είναι πολύ πιο αναλυτική απ ό,τι στις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου.

 

Η παρουσίαση ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από τη νέα σχεδίαση του βιβλίου και τις αναλυτικές πρωτότυπες εικόνες με τα συνοδευτικά σχόλια.

 

Σε αυτή την τρίτη Αμερικανική έκδοση, διατηρείται ο επιτυχημένος συνδυασμός θεωρίας και πράξης που έχει κάνει τη δουλειά του Sedgewick ανεκτίμητη πηγή γνώσης για περισσότερους από 400.000 προγραμματιστές.

 

Αυτός ο τόμος, που περιλαμβάνει τα Μέρη 1-4, αντιπροσωπεύει το βασικό πρώτο μισό της ολοκληρωμένης δουλειάς του Sedgewick.

 

Παρέχει εκτεταμένη κάλυψη των θεμελιωδών δομών δεδομένων και των αλγορίθμων ταξινόμησης, αναζήτησης, και των σχετικών εφαρμογών.

 

Οι αλγόριθμοι και οι δομές δεδομένων παρουσιάζονται με τη μορφή περιεκτικών υλοποιήσεων σε C, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε τις θεμελιώδεις τους ιδιότητες αλλά και να τους δοκιμάσετε σε πραγματικές εφαρμογές.

 

Φυσικά, το ουσιαστικό περιεχόμενο του βιβλίου μπορεί να εφαρμοστεί στον προγραμματισμό σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Robert Sedgewick
Επιμέλεια
Σελίδες 760

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 33005
  • ISBN : 960-209-896-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 46,00€
  • 41,40€

Ετικέτες: Αλγόριθμοι σε C μέρη 1 - 4 ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ ΣΕ C ΜΕΡΗ 1 - 4