Αλγόριθμοι σε Java 3η αμερικανική έκδοση

-10% Αλγόριθμοι σε Java 3η αμερικανική έκδοση
Δείτε τον πίνακα περιεχομένων και ενδεικτικές σελίδες του βιβλίου

 

Ο Sedgewick έχει πραγματικό ταλέντο να εξηγεί τις διάφορες έννοιες με έναν τρόπο πολύ εύκολα κατανοητό. Η χρήση πραγματικών προγραμμάτων με μέγεθος το πολύ μίας σελίδας, τα οποία ο αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει εύκολα, είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του βιβλίου.

 

Οι εικόνες, τα προγράμματα, και οι πίνακες έχουν σημαντική συμβολή στη μαθησιακή εμπειρία του αναγνώστη και κάνουν το βιβλίο ξεχωριστό.

 

Αυτή η έκδοση της δημοφιλούς εργασίας του Robert Sedgewick παρέχει ενημερωμένη και αναλυτική κάλυψη των σημαντικών αλγορίθμων για προγραμματιστές της Java.

 

Ο Michael Schidlowsky και ο Sedgewick ανέπτυξαν νέες υλοποιήσεις σε Java, οι οποίες εκφράζουν τις μεθόδους με περιεκτικό και άμεσο τρόπο και δίνουν στους προγραμματιστές τα πρακτικά μέσα για τη δοκιμή τους σε πραγματικές εφαρμογές.

 

Είτε μαθαίνετε πρώτη φορά για τους αλγορίθμους είτε θέλετε μια ενημερωμένη πηγή αναφοράς η οποία συνδυάζει νέα στυλ προγραμματισμού με κλασικούς και νέους αλγορίθμους, σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μια πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Robert Sedgewick
Επιμέλεια
Σελίδες 792

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 36010
  • ISBN : 960-209-889-9
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 52,00€
  • 46,80€

Ετικέτες: Αλγόριθμοι σε Java 3η αμερικανική έκδοση ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ ΣΕ JAVA 3Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ