Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό Έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Το βιβλίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε φοιτητές που θα απασχοληθούν στον τομέα της δημόσιας υγείας, με στόχο να τους ενημερώσει για τα επίκαιρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγιεινή, καθώς και την ασφάλεια των τροφίμων και των εργαζομένων.
Περισσότερα
Διαθέσιμες μορφές:
Βιβλίο
AudioBook
39,60

Περιγραφή

Το βιβλίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε φοιτητές που θα απασχοληθούν στον τομέα της δημόσιας υγείας, με στόχο να τους ενημερώσει για τα επίκαιρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγιεινή, καθώς και την ασφάλεια των τροφίμων και των εργαζομένων.

Γίνεται διεξοδική ανάλυση των μέτρων υγιεινής, όπως και των προδιαγραφών που πρέπει να πληρούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είτε σε ό,τι αφορά τη διάθεση τροφίμων και την παροχή υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος είτε σε τεχνικές εφαρμογής. Επιπρόσθετα εξετάζονται λεπτομερώς θέματα όπως η ποιότητα και ασφάλεια του νερού, η απαγόρευση του καπνίσματος, η ηχορύπανση, οι μέθοδοι δειγματοληψίας κ.λπ.

Το βιβλίο θα αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό για τον μελλοντικό υγιεινολόγο που θα εργαστεί είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα θα συμβάλει στην επίλυση πολλών ζητημάτων υγιεινής και αποτελεσματικότερης προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

 

Περιεχόμενα:

  • Υγειονομικός Έλεγχος – Υγειονομικοί επιθεωρητές
  • Υγειονομική Νομοθεσία
  • Λοιπές Υγειονομικές επιθεωρήσεις – Δειγματοληψίες
  • Παράρτημα

Συγγραφέας

Αντώνιος Παπαδάκης
Αντώνιος Παπαδάκης
Λίγα λόγια
Ο Δρ Αντώνιος Παπαδάκης είναι Υγιεινολόγος, μεταδιδακτορικός ερευνητής Δημόσιας Υγείας Ιατρικής Δ.Π.Θ., καθώς και συνεργαζόμενος ερευνητής στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Είναι κάτοχος M.Sc. στη Διαχείριση Αποβλήτων, MPH στην Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας και Ph.D. Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.
Βιβλία
Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό Έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Ζήσιμος Λυκούδης
Ζήσιμος Λυκούδης
Λίγα λόγια
Ο Δρ Ζήσιμος Λυκούδης είναι μέλος ΕΔΙΠ της σχολής Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Διαθέτει πτυχίο Υγιεινολόγου και μεταπτυχιακούς τίτλους από το ΕΑΠ, της ΕΣΔΥ και Διδακτορικό τίτλο από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Βιβλία
Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό Έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Μαριάννα-Φωτεινή Δαφνή
Μαριάννα-Φωτεινή Δαφνή
Λίγα λόγια
Η Μαριάννα-Φωτεινή Δαφνή είναι Υγιεινολόγος-Επιθεωρήτρια Υγείας. Επιτελεί τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο ΔΠΜΣ Υγεία και Περιβαλλοντικοί Παράγοντες της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας για της Πρόληψη του Καρκίνου (ΕΕΕΠΚΑ).
Βιβλία
Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό Έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Δεν υπάρχουν Αξιολογήσεις

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό Έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τύπος-Συνεντεύξεις
To top

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.