Εισαγωγή στην κοινωνιολογία - 11η έκδοση

-10% Εισαγωγή στην κοινωνιολογία - 11η έκδοση

Γεμάτο παραδείγματα από τη σύγχρονη κοινωνία, τα οποία εύκολα μπορούν να αναγνωρίσουν οι αναγνώστες, η Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία του Henry L. Tischler παρέχει πλήρη επισκόπηση των αντικειμένων της κοινωνιολογίας σε έναν περιεκτικό και καλαίσθητο τόμο.

Ο συγγραφέας ξεκινά εξοπλίζοντάς σας με τα απαραίτητα εργαλεία για την επιτυχία στις σπουδές σας, στα οποία περιλαμβάνονται συμβουλές για το πώς να διαβάζετε και να μελετάτε, αλλά και πώς να είστε αποδοτικότεροι στις εξετάσεις. Ο ενσωματωμένος και προσαρμοσμένος στο κείμενο οδηγός μελέτης, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα πρακτικά ερωτήματα εξετάσεων, διασφαλίζουν την πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται.

Το βιβλίο εξυφαίνει δύο βασικές ιδέες σε όλη την έκτασή του: ότι η κοινωνιολογία είναι μια διακριτή και ξεκάθαρα ορισμένη επιστήμη και ότι τα βασικά εργαλεία της κοινωνιολογίας είναι απαραίτητα για την κατανόηση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης στο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Στην 11η αμερικανική έκδοσή του, το βιβλίο Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία παρέχει προηγμένη, περιεκτική και διεξοδική κάλυψη των θεμάτων, καθιστώντας τη μελέτη της κοινωνιολογίας προσιτή στους αναγνώστες.

Ο συγγραφέας

Ο Henry Tischler είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Temple και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Northeastern. Είναι καθηγητής στο Πολιτειακό Κολέγιο Framingham της Μασαχουσέτης για περισσότερες από δύο δεκαετίες, διδάσκοντας ανελλιπώς το εισαγωγικό μάθημα της Κοινωνιολογίας. Επίσης, έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Montclair και στο Πανεπιστήμιο Tufts. Τα βασικά πεδία ενδιαφέροντός του είναι τα φυλετικά και εθνοτικά ζητήματα, καθώς και το έγκλημα και η παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Henry L. Tischler
Μετάφραση Αθανάσιος Χαλιώτης
Επιμέλεια Μαρία Μαρκαντωνάτου
Σελίδες 656
Διαστάσεις 21 x 29 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό
Τιμή κοστολόγησης
Ημερομηνία έκδοσης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 60024
  • ISBN : 978-960-645-004-4
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 46,00€
  • 41,40€

Ετικέτες: Εισαγωγή στην κοινωνιολογία - 11η έκδοση