Τρεις βαθμοί μυωπίας - Ναταλία

-10% Τρεις βαθμοί μυωπίας - Ναταλία

Το δεύτερο βιβλίο της νουάρ τριλογίας του Ηρακλή Γεωργαντή.

Μια ιστορία με σκοτεινά μυστικά, εγκλήματα και αναζήτησης της αλήθειας.

Ένας όρος στη διαθήκη, τρεις αδελφές, σκοτεινά οικογενειακά μυστικά και ένα έγκλημα. Ένα πάρτι γίνεται αφορμή να διαρρεύσει το σκοτεινό μυστικό της οικογένειας. Οι πρωταγωνιστές αγωνίζονται να κρύψουν τα ίχνη της προηγούμενης ζωής τους, φτάνοντας ακόμα και στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος. Για μία ακόμη φορά, το τέλος τούς φέρνει αντιμέτωπους με την αλήθεια που όλοι θα είχαν προβλέψει, αν –φυσικά– επέλεγαν να βλέπουν τα πράγματα χωρίς την ασάφεια που δίνουν στην όραση οι «τρεις βαθμοί μυωπίας»…

Οι πρωταγωνιστές κρύβουν και κρύβονται από την αλήθεια, διεκδικώντας περισσότερα από αυτά που τους αναλογούν.

Πρόκειται για μια σειρά τριών νουάρ βιβλίων με κοινό στοιχείο την εσφαλμένη κατανόηση του περιβάλλοντος, στην οποία οδηγούνται οι πρωταγωνιστές εξαιτίας της επιπόλαιης τάσης τους να σχηματοποιούν, κατά το δοκούν, αδιευκρίνιστες καταστάσεις και συναισθήματα. Για τον συγγραφέα, η ελλιπής κατανόηση συναισθημάτων και χαρακτήρων είναι παρόμοια με τη θολή οπτική του φυσικού περιβάλλοντος, όταν επιλέγει να το αντικρίσει κανείς με τη στρέβλωση που επιφέρουν τρεις βαθμοί μυωπίας.

 

Είπαν για το πρώτο μέρος της Τριλογίας (Χριστίνα) :

Το μυθιστόρημα, παρόλο που βρίθει σκοτεινών ανθρώπινων ενστίκτων, είναι ένας θρίαμβος της έννοιας της Ζωής.
Γρηγόρης Δανιήλ – Thebook.gr

Είναι ένα βιβλίο σύγχρονο, με μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί, που δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιος είναι ο ρόλος του καθενός και μόνο ένας είναι το θύμα.
https://mysecretbookblog.wordpress.com/

«Αν ένας άνθρωπος, στον οποίο αρέσουν τα ταξίδια, διαλέγει μία ιδιαίτερη πέτρα από κάθε μέρος που έχει επισκεφτεί, θα αισθανθεί αναπόφευκτα κάποτε την ανάγκη να τις οικοδομήσει σε ένα συνολικό δημιούργημα. Αν από τη ζωή συλλέγεις εμπειρίες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τις οικοδομήσεις παρά να γράψεις ένα μυθιστόρημα. Όπως τα ωραία οικοδομήματα προσελκύουν τους τουρίστες, έτσι και τα ωραία βιβλία προσελκύουν τους αναγνώστες, μου είπαν. Ένα οικοδόμημα δεν φτιάχνεται για να μένει κρυμμένο και ένα βιβλίο δεν γράφεται για να μένει στο συρτάρι. Εσύ απλώς συνέχισε να χτίζεις.»
Ηρακλής Γεωργαντής   

 

Ο Ηρακλής Γεωργαντής γεννήθηκε το 1970, ζει στην Αθήνα, είναι δικηγόρος, συνεχίζει να ταξιδεύει, να συλλέγει και να οικοδομεί. Το βιβλίο του Τρεις βαθμοί μυωπίας – Ναταλία είναι το δεύτερο της νουάρ τριλογίας. Το πρώτο βιβλίο με τίτλο Χριστίνα κυκλοφόρησε το 2019 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, ενώ η τριλογία θα ολοκληρωθεί προσεχώς με το βιβλίο Άννα.

Λογοτεχνία
Συγγραφέας Ηρακλής Γεωργαντής
Μετάφραση
Επιμέλεια
Σελίδες 432
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης 7/12/2020

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

ipeiraias.gr

Ο Ηρακλής Γεωργαντής γεννήθηκε το 1970, ζει στην Αθήνα, είναι δικηγόρος, συνεχίζει να ταξιδεύει, να συλλέγει και να οικοδομεί. Το βιβλίο του Τρεις βαθμοί μυωπίας – Ναταλία είναι το δεύτερο της νουάρ τριλογίας. Το πρώτο βιβλίο με τίτλο Χριστίνα κυκλοφόρησε το 2019 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, ενώ η τριλογία θα ολοκληρωθεί προσεχώς με το βιβλίο Άννα.

Σε συνέντευξή του, μας μιλάει για την συγγραφή της τριλογίας «Τρεις βαθμοί μυωπίας», τους χαρακτήρες των βιβλίων του, αλλά και για το κατά πόσο τον έχουν επηρεάσει η πανδημία και ο εγκλεισμός.

Πως και με ποια αφορμή ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τη λογοτεχνία;

Έγραφα ήδη από τις πρώτες τάξεις του Λυκείου μικρά ποιήματα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και τα τελευταία έτη του Πανεπιστημίου. Μετά με απορρόφησε η δικηγορία αφού μπορούσα μέσα από τα δικόγραφα να φωτίζω τις ζωές και τα συναισθήματα των ανθρώπων προκειμένου να έχει αίσια έκβαση η δίκη. Και πράγματι ικανοποιούσε τις ανάγκες μέχρι το σημείο που αισθάνθηκα την ανάγκη να δημιουργήσω κάτι ολοκληρωμένο όπως είναι το μυθιστόρημα. Από την αρχή της προσπάθειας ένιωσα διαφορετικά. Στη δικηγορία γράφω και αγορεύω συναισθηματικά προκειμένου να κεντρίσω τη λογική του δικαστή. Στο μυθιστόρημα όμως μπαίνω μέσα μέσα στην ψυχή του αναγνώστη μου όχι για να την κερδίσω αλλά για να την κάνω καλύτερη.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη


Βασιλική Διαμάντη - vivliomania-vivliolatreia.blogspot.com

Ερώτηση 4η: Πώς θα χαρακτηρίζατε τα βιβλία σας “Τρεις βαθμοί μυωπίας”;
Η.Γ.: Καταρχήν ερωτικά. Μπορεί να υπάρχει βία και έγκλημα μέσα σε αυτά, μπορεί να υπάρχουν κοινωνικές προεκτάσεις αλλά όλα αυτά κινούνται γύρω από τις ερωτικές επιλογές των πρωταγωνιστών.

Ερώτηση 5η: Τα βιβλία σας αποτελούν μέρη μιας τριλογίας. Πώς σας γεννήθηκε η ιδέα της συγγραφής μιας τριλογίας;
Η.Γ.: Πρώτα γράφτηκε η Χριστίνα. Πριν ακόμη το δώσω για έκδοση είχα αρχίσει τη Ναταλία. Είδα ότι ήθελα να μιλήσω για περισσότερους ανθρώπους που σχεδιάζουν προσεγγίζοντας -άλλοτε ηθελημένα κι άλλοτε όχι- τις καταστάσεις μυωπικά. Έτσι αποφάσισα να στεγάσω και τα τρία βιβλία κάτω από το ίδιο σπίτι.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη
 


 

Γιώτα Παπαδημακοπούλου - culture21century.gr

Όλες οι καταστάσεις μπορούν να ειδωθούν μέσα από δύο διαφορετικά πρίσματα. Εκείνο της πραγματικότητας κι εκείνο της δικής μας αντίληψης. Με πιο απλά λόγια, υπάρχει η εικόνα που ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητά τους, χωρίς να υπάρχει τίποτα κρυφό ή αμφισβητήσιμο, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει και η εικόνα που εμείς βλέπουμε, την οποία επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με το πως την αντιλαμβανόμαστε, είτε γιατί δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε την αλήθεια της, είτε γιατί δεν θέλουμε να το κάνουμε, οπότε και υποβάλλουμε τον εαυτό μας σρ όλη αυτή τη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, και όποια πιθανότητα απ' τις δύο κι αν κρατήσουμε, οι άνθρωποι τείνουμε πολλές φορές να επηρεαζόμαστε από τα συναισθήματά μας, τα οποία επηρεάζουν κατ' επέκτασιν και την κρίση μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο
 


Μαρία Τσακίρη - vivlio-life.gr


Ναταλία. Αυτό το γυναικείο όνομα επιλέξατε για το δεύτερο βιβλίο της σειράς σας με τίτλο «Τρεις βαθμοί μυωπίας». Μιλήστε μας για τη γυναίκα «που ήθελε να κερδίζει μαζί με τους άλλους και όχι σε βάρος των άλλων…»
Η Ναταλία δεν μπορεί να διανοηθεί πώς είναι δυνατόν να αισθάνεται ευτυχισμένη ανάμεσα σε δυστυχισμένους ανθρώπους. Πιστεύει ότι η ευτυχία ευδοκιμεί σε ένα περιβάλλον όπου όλοι έχουν σαν στόχο πέρα από την ατομική, και την κοινή ευτυχία. Συνήθως δεν έχουμε αυτή την στάση ζωής. Νιώθουμε καλά όταν είμαστε καλύτερα από τους άλλους. Και κάποιες φορές όταν δεν είμαστε, προσπαθούμε να μειώσουμε τους άλλους ή να τους προσγειώσουμε. Με κάτι που θα πούμε ή με κάτι που θα κάνουμε. Άνθρωποι σαν την Ναταλία είναι σπάνιοι, αλλά ευτυχώς υπάρχουν.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη


Μαρία Σεβαστή - mysecretbookblog.wordpress.com

Η αναφορά στην Ιταλία με κέρδισε. Οι εικόνες από το κτήμα του Ανδρέα ήταν μοναδικές μαζί με τη στιγμή που η Ναταλία ζωγραφίζει για τον Τζουζέπε, έχοντας ένα κακό προαίσθημα. Ρόλος κλειδί η Ελπίδα, με τη δική της ξεχωριστή ιστορία. Για άλλη μία φορά θαύμασα πόσο «σατανικά» όλοι συνδέονται μεταξύ τους. Αν μου έλειψε κάτι ήταν αυτή ομιχλώδης (θα έλεγα εγώ) ατμόσφαιρα του είδους.

Αν σας άρεσε το πρώτο βιβλίο, πιστεύω είστε έτοιμοι για το δεύτερο. Για εσάς που ακόμα δεν έχει τύχει να διαβάσετε Ηρακλή Γεωργαντή, να ξέρετε πως οι ιστορίες του είναι αυτοτελείς και μπορείτε να ξεκινήσετε με όποιο βιβλίο θέλετε. Αναμένουμε την ιστορία της Άννας αγωνιωδώς.


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο


Κυριακή Γανίτη - dominicamat.blogspot.com

Πείτε το ιδιοτροπία,λανθασμένη άποψη,ή,όπως αλλιώς επιθυμείτε,μα αν καί τα ρήματα ''κοιτάζω'' καί ''βλέπω'' είναι συνώνυμα,όσο οξύμωρο κι αν θα σας ακουστεί αυτό,για μένα διαφέρουν στην βαθύτερη ουσία τους. Άλλωστε,πόσες φορές δεν έχετε πεί καί εσείς σε κάποιον ότι κοιτάζει αλλά δεν βλέπει; Κι έρχομαι να σας ρωτήσω,πόσο σίγουροι/ες είστε ότι βλέπετε σωστά καί καθαρά; Αντιλαμβάνεστε τα πάντα όπως ακριβώς είναι,ή,επιλέγετε,ακούσια ή εκούσια,να εθελοτυφλείτε; 

   Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος το δεύτερο βιβλίο της νουάρ τριλογίας ''Τρεις βαθμοί μυωπίας'' με τίτλο ''Ναταλία'' του συγγραφέα κυρίου Ηρακλή Γεωργαντή καί σήμερα σας το παρουσιάζω μέσα από το blog μου. Ένα βιβλίο που με ιντρίγκαρε εξαιτίας του ιδιαίτερου τίτλου του. Δεν σας το κρύβω πως πέρασαν αρκετές σκέψεις από το μυαλό μου. Πώς μία διαθλαστική ανωμαλία του ματιού μπορεί να σχετίζεται με ένα αστυνομικό βιβλίο; Μήπως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα από πίσω καί πρέπει να το ανακαλύψω; Το μόνο που χρειαζόταν να κάνω,ήταν να διαβάσω το βιβλίο,όπερ καί εγένετο.


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο


magnesianews.gr

Μπορεί η δικαστική αίθουσα, η υπεράσπιση ενός εγκληματία και μία πραγματική ανθρώπινη ιστορία να μεταφερθεί στις σελίδες ενός βιβλίου; Ο δικηγόρος κ. Ηρακλής Γεωργαντής είναι εκείνος που κατάφερε να συνδυάσει τη μάχιμη δικηγορία με τη συγγραφή μυθιστορημάτων και μέσα από το πρώτο του έργο, μια τριλογία με τίτλο «Τρεις βαθμοί μυωπίας», (εκδόσεις Κλειδάριθμος) να συναρπάσει τους αναγνώστες. Ο ίδιος μίλησε στο «Ράδιο ΕΝΑ 102,5» και στον Ηλία Κουτσερή για αυτό το εγχείρημα, αλλά και τον επηρεασμό του από τη φύση της δουλειά του στη συγγραφή ενός μυθιστορήματος που κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον σε κάθε σελίδα.

Πώς ένας δικηγόρος έχει την παράλληλη επιθυμία να γράψει;

Εγώ ασκώ μάχιμη δικηγορία, είμαι μέσα στην ένταση της ζωής κι επειδή έχω σχέση με το γράψιμο, έχω παραστάσεις και την ικανότητα να τα επενδύω όλα αυτά με φαντασία, ένιωσα την ανάγκη, πέρα από τα δικόγραφα να κάνω κάποια έργα ολοκληρωμένα όπως είναι ένα μυθιστόρημα.


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη


Καθημερινή 23/2/2020 - Πατήστε εδώ για να δείτε το απόσπασμα.


LIFO 19/12/2019 - Πατήστε εδώ για να δείτε το απόσπασμα.


Τύπος Θεσσαλονίκης 1/12/2019 - Πατήστε εδώ για να δείτε το απόσπασμα.


Πελοπόννησος 24/11/2019 - Πατήστε εδώ για να δείτε το απόσπασμα.


Μετέωρα 8/11/2019 - Πατήστε εδώ για να δείτε το απόσπασμα.


 

Ηρακλής Γεωργαντής: συνέντευξη στην Μαρία Τσακίρη - vivlio-life.gr


Χριστίνα – Ναταλία – Άννα. Αυτές είναι οι πολύ ενδιαφέρουσες και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, πρωταγωνίστριες της τριλογίας του Ηρακλή Γεωργαντή με τίτλο «Τρεις βαθμοί μυωπίας». Το κοινό στοιχείο μεταξύ τους είναι η… μυωπική ανάλυση της ζωής μας! Πρώτη αποφάσισε να μας γνωρίσει τη «Χριστίνα», που κατά τον συγγραφέα αποτελεί τον αυθεντικό γυναικείο χαρακτήρα. Ένα αλληγορικό μυθιστόρημα, μ’ ένα λιτό αλλά και συγχρόνως έξυπνο εξώφυλλο, καθόλου άσχετο με τον τίτλο. Όπως εξηγεί στο Vivlio-life ο συγγραφέας, το βιβλίο του έχει χαρακτήρα νουάρ, ο οποίος προϋποθέτει μία αστυνομική πλοκή, αλλά δεν εξαντλείται σε αυτή.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου σας, εκτός από τον τίτλο, αυτό που ξεχωρίζει είναι το «Βιβλίο 1» και το γυναικείο όνομα «Χριστίνα». Ας ξεκινήσουμε αυτή τη συνέντευξη, λοιπόν, από το εξώφυλλο και τις διευκρινίσεις προς τους αναγνώστες σας.
Πρόκειται για μία τριλογία, η οποία περιλαμβάνει τρεις αυτοτελείς ιστορίες, με πρωταγωνίστριες τρεις διαφορετικές γυναίκες. Την Χριστίνα, την Ναταλία και την Άννα. Ο κοινός τόπος και των τριών βιβλίων, είναι η μυωπική ανάλυση της ζωής μας. Για αυτό και στο σύνολο της τριλογίας, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρόσωπα και αντίστοιχα χαρακτήρες, ώστε να φανεί πώς λειτουργεί η μυωπία σε καθέναν από αυτούς.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη
 


Ηρακλής Γεωργαντής- 3 βαθμοί μυωπίας

mysecretbookblog.wordpress.com


Είναι ένα βιβλίο σύγχρονο, με μία ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί, που δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιος είναι ο ρόλος του καθενός και μόνο ένας είναι το θύμα. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα αν σας αρέσει το είδος αυτό και δεν έχετε πρόβλημα με τις ωμές ερωτικές σκηνές! Προσωπικά, αναμένω το δεύτερο βιβλίο της σειράς, τη Ναταλία η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:
 


Συνέντευξη: Ηρακλής Γεωργαντής «Όταν αγαπάς απόλυτα δεν δημιουργούνται κενά»

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Δανιήλ - thebook.gr

Το μυθιστόρημα σας παρόλο που βρίθει σκοτεινών ανθρώπινων ενστίκτων, είναι ένας θρίαμβος της έννοιας της Ζωής. Ψηλαφίστε μαζί μας τους άξονες της σύλληψής του;

Τους πρωταγωνιστές μου, αν μπορούσα να τους εικονίσω, θα τους παρουσίαζα ως ανθρώπους που τρέχουν, έχοντας αγκιστρωμένα βαρίδια στα πόδια τους. Θέλουν να ξεφύγουν, να βρουν το δικό τους πεδίο για να δράσουν και να κυριαρχήσουν. Αυτή η κίνηση αρχικά αλλά κυρίως η κατάκτηση του ελεύθερο πεδίου αποτελούν τον θρίαμβο της ζωής. Τα βαρίδια, τα σκοτεινά ανθρώπινα ένστικτα δηλαδή, δικά τους ή του περιβάλλοντός τους, τους εμποδίζουν να ζήσουν.

Από τη στιγμή που αναλύω τα πράγματα υπό το πρίσμα αυτής της εικόνας, επέλεξα να αναδείξω τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από τις αφορμές που δίνει μια αστυνομική πλοκή. Παίζω διαρκώς με τις έννοιες «βλέπω-καταλαβαίνω», οι οποίες είναι ταυτόσημες και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να θεμελιώσω την θεωρία ότι όπως κάποιος βλέπει με «τρεις βαθμούς μυωπίας», μπορεί να καταλαβαίνει και με «τρεις βαθμούς μυωπίας».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:


Ο δικηγόρος Ηρακλής Γεωργαντής μιλάει στην ATHENS VOICE και την Κέλλη Κρητικού για το συγγραφικό του ντεμπούτο «Τρεις βαθμοί μυωπίας».

Ποια ήταν η σχέση σας με τα βιβλία στην παιδική σας ηλικία και στην πάροδο του χρόνου;
Στην αρχή κακή. Ήμουν πολύ ζωηρό παιδί, έπαιζα κάθε μέρα στις αλάνες που υπήρχαν ακόμα τότε στον Πειραιά, τσακωνόμουν. Τότε έβρισκα εξαιρετικά βαρετό να διαβάσω ένα παιδικό βιβλίο. Στην εφηβεία διάβασα ένα ποίημα του Καρυωτάκη, το οποίο ανέφερε «σαρκάζει το κρεβάτι τη χαρά τους κι αυτοί λένε πως έτριξε· δε λεν πως το κρεβάτι οραματίζεται μελλοντικούς θανάτους». Τότε συνειδητοποίησα για πρώτη φορά ότι ένας καλός λογοτέχνης μπορεί να δημιουργήσει έναν διάλογο ανάμεσα σε μία κοινότυπη ανθρώπινη στιγμή και μία αντίδραση του φυσικού περιβάλλοντος και να προκαλέσει τον αναγνώστη να ταξιδέψει ανάμεσα στον φανταστικό και το πραγματικό. Όσο απαισιόδοξο και αν φαίνεται, αποτελεί δείγμα εξαιρετικής ευφυΐας ότι ο Καρυωτάκης θεωρούσε τον ήχο του τριξίματος του κρεβατιού όταν ένα ζευγάρι κάνει έρωτα ως εκδήλωση σαρκασμού, την οποία οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν. Έκτοτε άρχισα να βλέπω παντού γύρω μου αλληγορίες, χωρίς φυσικά την απαισιόδοξη οπτική του Καρυωτάκη. Άλλωστε και το «Τρεις Βαθμοί Μυωπίας» είναι εμπνευσμένο από την αλληγορία μίας οργανικής πάθησης στα μάτια, που εύλογα μπορεί να αποδώσει την αιτία της νοητικής στρέβλωσης ενός ανθρώπου που δεν σκέφτεται καθαρά. Μετά τον Καρυωτάκη αγάπησα το βιβλίο, αλλά συνέχισα να αγαπώ πολύ και την ζωή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:


Οι «Τρεις βαθμοί μυωπίας – Χριστίνα» είναι το πρώτο της νουάρ τριλογίας του

Συνέντευξη στη Λεμονιά Βασβάνη

 

Το βιβλίο «Τρεις βαθμοί μυωπίας – Χριστίνα» (εκδ. Κλειδάριθμος) είναι το πρώτο της νουάρ τριλογίας του Ηρακλή Γεωργαντή. Ο δικηγόρος μίλησε μαζί μας για το πώς αποφάσισε να γράψει αυτό το μυθιστόρημα, αναφέρθηκε στην «ασαφή όραση, με την οποία συχνά επιλέγουμε να βλέπουμε τα πράγματα ή να σχεδιάζουμε την ζωή μας», ενώ εξήγησε πως οι περισσότεροι άνθρωποι «δεν αλλάζουν το μοτίβο στους προγραμματισμούς τους και δεν το αλλάζουν, έστω και αν οδηγούνται σε λανθασμένες εκτιμήσεις».

 

-Πώς γεννήθηκε η ιδέα για το βιβλίο;

Εξαιτίας μίας απρόσεκτης κίνησής μου είχα ρίξει κάτω το πορτατίφ του γραφείου μου και είχε σπάσει ένα μικρό του κομμάτι. Το είχα αγοράσει σε ένα ταξίδι μου στην Ρώμη και είναι ένα από τα αγαπημένα μου αντικείμενα. Για μεγάλο διάστημα παρατηρούσα το σπάσιμο και στενοχωριόμουν. Μια μέρα που είχα βγάλει τα γυαλιά μου, το κοίταξα χωρίς να μπορώ να εντοπίσω την ατέλειά του. Τότε μου ήρθε η ιδέα να γράψω ένα βιβλίο για την ασαφή όραση, με την οποία συχνά επιλέγουμε να βλέπουμε τα πράγματα ή να σχεδιάζουμε την ζωή μας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

  • Κωδικός Προϊόντος: 84226
  • ISBN : 978-960-645-048-8
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,60€
  • 14,94€

Ετικέτες: Τρεις βαθμοί μυωπίας - Ναταλία