Το κληροδότημα της ηγεσίας σας

-10% Το κληροδότημα της ηγεσίας σας

Πώς θα επηρεάσετε θετικά τις ζωές των άλλων

«Συχνά ρωτώ τους ανθρώπους αν με την παρουσία τους σε αυτόν τον κόσμο θα ήθελαν να συνεισφέρουν κάτι για τη βελτίωσή του. Όλοι χαμογελούν και λένε: “Ναι, βεβαίως και θα το ήθελα.” Τότε τους ρωτώ: “Πώς σχεδιάζεις να το κάνεις;” Εννιά στους δέκα απλώς χαμογελούν, γιατί προφανώς δεν έχουν σχέδιο. Ωστόσο, όλοι μας μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο μέσω των αποφάσεων που κάθε στιγμή λαμβάνουμε καθώς αλληλεπιδρούμε με τους άλλους ανθρώπους.»

Ken Blanchard (από τον πρόλογο του βιβλίου)

 

 Όποια και αν είναι η θέση σας σε μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό, αν έχετε οποιαδήποτε επίδραση στην αλλαγή της ζωής όσων είναι γύρω σας, τότε εμπλέκεστε στην άσκηση ηγετικής δραστηριότητας.

Μέσω μιας διδακτικής παραβολής, το βιβλίο αυτό σάς δείχνει πώς να αξιοποιήσετε την ηγεσία σας για να «αφήσετε κάτι πίσω σας» –να δημιουργήσετε ένα θετικό κληροδότημα που θα αντέξει στον χρόνο και θα εμπνεύσει τους ανθρώπους.

 

Οι τρεις προσταγές της ηγεσίας…

  • τόλμησε να είσαι άνθρωπος και όχι θέση,
  • τόλμησε να συνδεθείς με τους ανθρώπους,
  • τόλμησε να κυνηγήσεις το όνειρο

…θα σας οδηγήσουν στη δημιουργία ενός μόνιμου κληροδοτήματος, της «παρακαταθήκης» που θα αφήσετε πίσω σας.

 

Η Μάρτα Μπρουκς είναι τα τελευταία οκτώ χρόνια ανώτερο συμβουλευτικό στέλεχος του Ομίλου Εταιρειών Ken Blanchard Companies. Πριν από αυτή τη θέση, διετέλεσε για δέκα χρόνια υπεύθυνη Διοικητικής και Οργανωτικής Ανάπτυξης της LensCrafters σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Η Τζούλι Σταρκ είναι ειδική σύμβουλος σχεδιασμού εκπαιδευτικών πολυμέσων για τον τομέα λιανικών πωλήσεων της Luxottica. Αναπτύσσει προγράμματα κατάρτισης για στελέχη και εταιρικούς συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

 

Η Σάρα Κέιβερχιλ είναι διευθύντρια Ανατολικής Ακτής του Ομίλου Εταιρειών Ken Blanchard Companies, στον οποίο εργάζεται εδώ και οκτώ χρόνια, επτά από τα οποία ως ανώτερη σύμβουλος.

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Marta Brooks, Julie Stark, Sarah Caverhill
Σελίδες 104
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63142
  • ISBN : 978-960-461-609-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7,70€
  • 6,93€

Ετικέτες: Το κληροδότημα της ηγεσίας σας