Στοιχεία δομικών μηχανών και ασφάλειας έργων

-10% Στοιχεία δομικών μηχανών και ασφάλειας έργων

Η ορθή εκτίμηση της παραγωγικότητας των δομικών μηχανών στην κατασκευαστική δραστηριότητα αποτελεί προτεραιότητα, ιδιαίτερα σε εποχές αυξημένου ανταγωνισμού. Ταυτόχρονα πρέπει να γίνεται μέσα σε συνθήκες ασφάλειας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους διερχόμενους και τους περιοίκους.

Καινοτομία του βιβλίου αποτελεί η ενιαία αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας με την ανάλυση των μεγεθών επηρεασμού της, όπως των χαρακτηριστικών του μηχανήματος, της μεθόδου εργασίας και του ανθρώπινου παράγοντα. Οι μέθοδοι υπολογισμού της παραγωγικότητας παρουσιάζονται συγκριτικά, με τρόπο που καταδεικνύονται οι διαφορές και οι ομοιότητές τους αλλά και διευκολύνεται η εφαρμογή τους.

Έτσι, το βιβλίο φιλοδοξεί να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τους κατασκευαστές μηχανικούς που ασχολούνται με θέματα εκτίμησης παραγωγικότητας δομικών μηχανημάτων, διαχείρισης της ασφάλειας και κόστους.

Ιστοσελίδα βιβλίου: http://sdm.view.gr

Οι συγγραφείς

Ο Πάρις Παντουβάκης είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, PhD, Καθηγητής ΕΜΠ, Δ/ντης του Εργαστηρίου Δομικών Μηχανών και Διαχείρισης Έργων ΕΜΠ και Δ/ντης του Κέντρου Καινοτομίας Κατασκευών ΕΜΠ. Έχει εκτεταμένη ερευνητική, κατασκευαστική και διδακτική πείρα σε σχετικά αντικείμενα στο ΕΜΠ, στο ΕΑΠ και στο University of Nazarbayev (Καζακστάν). Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του http://paris.pantouvakis.gr

Ο Αντώνης Πανάς είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc Construction Management (Loughborough UT) και Διδάκτωρ από το Κέντρο Καινοτομίας Κατασκευών ΕΜΠ. Έχει δεκαπενταετή κατασκευαστική πείρα σε μεγάλα έργα υποδομής και διδάσκει σχετικά αντικείμενα στο ΕΜΠ και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του http://panas.view.gr

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Πάρις Παντουβάκης - Αντώνης Πανάς
Μετάφραση
Επιμέλεια
Σελίδες 152
Διαστάσεις 17 x 24 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό
Τιμή κοστολόγησης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 46072
  • ISBN : 978-960-645-003-7
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,00€
  • 11,70€

Ετικέτες: Στοιχεία δομικών μηχανών και ασφάλειας έργων