Προ-πειθώ

-10% Προ-πειθώ

Το βιβλίο Προ-πειθώ, με υλικό από πρόσφατες έρευνες και βασισμένο σε μελέτες πραγματικών περιπτώσεων, αποτελεί ένα πολύτιμο οδηγό για πείσετε το κοινό ας αποτελεσματικά.

Ο καθηγητής Ρόμπερτ Τσαλντίνι μεταμόρφωσε τη σκέψη μας αναφορικά με την τέχνη της πειθούς και τώρα μας προσφέρει μια νέα θεωρία για την τέχνη του πώς να κάνετε τον κόσμο να βλέπει μέσα από το δικό σας πρίσμα. Αποκαλύπτει ότι το κλειδί δεν βρίσκεται στο ίδιο το μήνυμα, αλλά στην κρίσιμη στιγμή πριν από την παράδοση του μηνύματος. Η αλλαγή της στάσης, των πεποιθήσεων ή των εμπειριών ενός ακροατή δεν είναι απαραίτητη, υποστηρίζει ο συγγραφέας –το μόνο που απαιτείται είναι να επαναπροσανατολίσετε το επίκεντρο της προσοχής του κοινού πριν από μια σχετική ενέργεια.

Είπαν για το βιβλίο:

 «Αυτό το βιβλίο πρέπει να βρίσκεται στο ράφι της βιβλιοθήκης όλων όσων ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, από τον Γενικό Διευθυντή έως τον νέο πωλητή.»
—Forbes

 

Ο Δρ Ρόμπερτ Τσαλντίνι είναι καθηγητής Ψυχολογίας και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας και ιδρυτής της Influence at Work. Θεωρείται από την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα αυθεντία στους τομείς της επιρροής και της πειθούς. Τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα και κυκλοφορούν σε τριάντα τρεις γλώσσες.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Robert Cialdini
Μετάφραση Δέσποινα Αλεξανδρή
Επιμέλεια
Σελίδες 528
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης 16/02/2022

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63205
  • ISBN : 978-960-645-245-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 18,80€
  • 16,92€

Ετικέτες: Προ-πειθώ