Οι εννέα διαστάσεις της συνειδητής επιτυχίας

-10% Οι εννέα διαστάσεις της συνειδητής επιτυχίας

Εκπληρώστε τον καλύτερο σκοπό σας και ανακαλύψτε τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στη συνειδητή επιτυχία.

Στο βιβλίο του Οι εννέα διαστάσεις της συνειδητής επιτυχίας, ο David Nielson εξετάζει ένα καίριο ερώτημα: Πώς μπορείτε να προσδιορίσετε τον σκοπό σας στη ζωή ώστε να φτάσετε στη συνειδητή επιτυχία;

Ο Nielson, αντλώντας από τις προσωπικές του εμπειρίες ως σύμβουλος επιχειρήσεων, business coach και υπεύθυνος καινοτομίας στη ζυθοποιία Coors Brewing Company, περιγράφει ένα πρακτικό μοντέλο για την επίτευξη της ατομικής επιτυχίας. Χρησιμοποιώντας αληθινές ιστορίες και χιούμορ απευθύνεται σε αναγνώστες όλων των ηλικιών.

Η καθοριστική αφετηρία για την επίτευξη της συνειδητής επιτυχίας βρίσκεται στη χρήση της διαδραστικής Αξιολόγησης Συνειδητής Επιτυχίας. Αυτό το πρωτοποριακό μοντέλο αξιολόγησης σας επιτρέπει να ενισχύσετε την αυτεπίγνωσή σας προτού καταρτίσετε το προσωπικό σας σχέδιο δράσης.

Πρόλογος από τον Ken Blanchard

 

Έγραψαν για βιβλίο :

«Ντέιβιντ, σ' ευχαριστώ που μας δείχνεις ότι γινόμαστε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας όταν συνειδητοποιούμε πως υπάρχει καλύτερος τρόπος από τη διαδικασία πειραματισμού και σφάλματος για να χαράξουμε την πορεία μας στη ζωή και να φτάσουμε στο υπέρτατο επίπεδο επιτυχίας.»
-KEN BLANCHARD

«Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από όλους όσοι ενδιαφέρονται να είναι η ζωή τους γεμάτη επιτυχημένες, αποδοτικές και ωφέλιμες σχέσεις –τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.»
–JEFF GUBALA, υποδιευθυντής τμήματος Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Διαχείρισης Λογαριασμών της Westwood Holdings Co.

«Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε άτομα και ομάδες ως αποτελεσματικό εργαλείο αυτεπίγνωσης και συνεργατικών συζητήσεων.»
–FAYE W. GILBERT, PhD, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Southern Mississippi

«Τα μαθήματα που περιλαμβάνει θα ωφελήσουν όλους τους αναγνώστες, όπως ωφέλησαν και μένα όλες οι συνεργασίες μου με τον David Nielson.»
–KATHRYN KING, PhD, Αντιπρόεδρος Κλινικής Έρευνας της Levo Therapeutics, Inc.

 

Ο Ντέιβιντ Νίλσον έχει να επιδείξει τρεις δεκαετίες πείρας στην εταιρική και ιδιωτική συμβουλευτική –με πελάτες εταιρείες της λίστας Fortune 500– στη διαχείριση οργανωτικών αλλαγών, ηγετικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης. Έχει συμβάλει στην καθοδήγηση αλλαγών μεγάλης κλίμακας, τη χάραξη επιχειρηματικής στρατηγικής με τη χρήση συστημάτων επιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP), έχει βοηθήσει σε περιπτώσεις συγχωνεύσεων, αναδιαρθρώσεων και αλλαγών εταιρικής κουλτούρας. Είναι προβεβλημένος και τακτικός ομιλητής των Project Management Institute, project World, Chief Executive Network, Management Resources Association, TEC, Training Director's Forum, και Alliance of Organizational Systems Designers. Ως συνιδρυτής του Denver OD Network Chapter, ο Ντέιβιντ δεν διστάζει να αναλάβει ηγετικούς ρόλους και έχει υπηρετήσει στα συμβούλια του Κοινοτικού Κολεγίου Red Rocks και του Εθνικού Ιδρύματος Πόνου, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Colorado Boys' Ranch.

 

 

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας David E. Nielson
Μετάφραση Θεοδώρα Δαρβίρη
Επιμέλεια
Σελίδες 192
Διαστάσεις 14 x 20.5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης 19/01/2022

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63210
  • ISBN : 978-960-645-233-8
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,30€
  • 11,97€

Ετικέτες: Οι εννέα διαστάσεις της συνειδητής επιτυχίας