Οι 5 γλώσσες της εκτίμησης στον χώρο εργασίας

-10% Οι 5 γλώσσες της εκτίμησης στον χώρο εργασίας

Οι 5 γλώσσες της εκτίμησης στον χώρο εργασίας

Ενδυναμώστε τους οργανισμούς ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους τους

 

Όταν στον χώρο εργασίας τους οι άνθρωποι νιώθουν ότι τους εκτιμούν, η απόδοσή τους βελτιώνεται, η αφοσίωσή τους στην εταιρεία αυξάνεται, οι αποχωρήσεις υπαλλήλων και οι προσλήψεις νέου προσωπικού μειώνονται. Όλα αυτά έχουν καίρια σημασία στη σημερινή εποχή, όπου οι οργανισμοί και οι υπάλληλοί τους συχνά καλούνται να αποδώσουν περισσότερο με λιγότερους πόρους.

Ωστόσο, κάθε άνθρωπος ενδέχεται να εκλαμβάνει την εκτίμηση με διαφορετικό τρόπο –με άλλα λόγια, μπορεί να μιλάει μια διαφορετική «γλώσσα» της εκτίμησης. Σε αυτό το εμπνευσμένο βιβλίο, ο Δρ Γκάρι Τσάπμαν και ο Δρ Πολ Γουάιτ:

•           Εξηγούν γιατί είναι τόσο αναγκαία η εκτίμηση στον εργασιακό χώρο.
•           Αποκαλύπτουν τις 5 γλώσσες της εκτίμησης στον χώρο εργασίας, για να μπορείτε να δείχνετε την εκτίμησή σας στους ανθρώπους που «μιλούν» κάθε μία από αυτές.
•           Σας βοηθούν να αυξήσετε την αφοσίωση των υπαλλήλων σας, δείχνοντάς τους ότι τους εκτιμάτε πραγματικά.
•           Έχουν ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη δική σας γλώσσα της εκτίμησης και εκείνες των συναδέλφων και των υπαλλήλων σας.

 

Ο Δρ Γκάρι Τσάπμαν είναι συγγραφέας του βιβλίου Οι 5 γλώσσες της αγάπης που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, το οποίο έφτασε στο Νο 1 της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times, και διευθυντής της συμβουλευτικής εταιρείας Marriage and Family Life Consultants, Inc. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτόν στον ιστότοπο AppreciationAtWork.com.

Ο Δρ Πολ Γουάιτ είναι ψυχολόγος, συγγραφέας, ομιλητής και σύμβουλος επιχειρήσεων, ειδικός στη βελτίωση των εργασιακών σχέσεων. Συνεργάζεται με επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, οικογένειες και ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτόν στον ιστότοπο AppreciationAtWork.com.

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Gary Chapman, Paul White
Σελίδες 224
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63144
  • ISBN : 978-960-461-622-0
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,90€
  • 10,71€

Ετικέτες: Οι 5 γλώσσες της εκτίμησης στον χώρο εργασίας