Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο

-10% Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο

Μια ιστορία που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Έχοντας χάσει τα πάντα –δουλειά, σύντροφο, αυτοπεποίθηση– ο Νικολάς περνά τη χειρότερη κρίση της ζωής του. Τότε ακριβώς δέχεται μια παράξενη πρόταση: Ο Ντανιέλ Γουίλοκ, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, του προσφέρει δουλειά. Μ’ έναν όρο, όμως: να τον ακολουθήσει πρώτα, χωρίς να ρωτήσει τίποτε, σ’ ένα ταξίδι που θα διαρκέσει έναν χρόνο.

Το ταξίδι θα είναι απρόβλεπτο, συναρπαστικό κι αξέχαστο –και θα αποδειχτεί μια ανεπανάληπτη μαθητεία. Ο Νικολάς θα μεταμορφώσει το σώμα του, θα κλείσει ξεχασμένες πληγές του παρελθόντος και θα αρχίσει να συνειδητοποιεί τις πραγματικές δυνατότητες του νου του. Και η ζωή του θα αλλάξει για πάντα…

Μια υπέροχη αλληγορία για την ανάγκη να δώσουμε νόημα στη ζωή μας και να βρούμε τους πραγματικούς μας στόχους.

Μια ιστορία ανάτασης και ελπίδας, μέσα από την οποία ο Ραφαέλ Βίντακ μάς διδάσκει πώς να εξελιχθούμε προσωπικά εφαρμόζοντας τη δοκιμασμένη μέθοδό του που έχει βοηθήσει ήδη πολλούς ανθρώπους να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της ζωής τους και να βρουν τον δρόμο προς την προσωπική ολοκλήρωση.

 

 

Ο Ραφαέλ Βίντακ είναι διπλωματούχος Γεωτεχνικός Μηχανικός, αλλά εγκατέλειψε το επάγγελμά του και σπούδασε ψυχοσωματική θεραπευτική, εκπαιδεύτηκε ως σύμβουλος (coach) ατόμων και εταιριών, και έκανε συμπληρωματικές σπουδές Ψυχολογίας και Φαρμακευτικής Βοτανικής. Έχει αφιερώσει την επαγγελματική του ζωή στο πεδίο της προσωπικής βελτίωσης. Συνδυάζει τη δουλειά του με τη συγγραφή και καθημερινές δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με αποδέκτες περισσότερους από 1.500.000 ακολούθους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο έγινε best seller στην Ισπανία, μεταφράζεται ήδη σε πολλές γλώσσες και πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Rafael Vidac
Μετάφραση Μαρία Παλαιολόγου
Επιμέλεια
Σελίδες 240
Διαστάσεις 14 x 21εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό
Τιμή κοστολόγησης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63165
  • ISBN : 978-960-461-778-4
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,40€
  • 12,96€

Ετικέτες: Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο