Μελέτη κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα - 7η Αγγλική έκδοση

-10% Μελέτη κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα - 7η Αγγλική έκδοση

Αποκτήστε την 7η πλήρως αναθεωρημένη αγγλική έκδοση!


Το μπεστ σέλερ "Μελέτη κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα" (Reinforced Concrete Design) αποτελεί μια απλή και πρακτική εισαγωγή στις αρχές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται κατά τη μελέτη κατασκευών από οπλισμένο και προεντεταμένο σκυρόδεμα. Φοιτητές και μηχανικοί, σε όλες τις χώρες του κόσμου που έχουν υιοθετήσει τον Ευρωκώδικα 2, θα βρουν στο βιβλίο έναν περιεκτικό οδηγό της βασικής θεωρίας αλλά και τις κατάλληλες διαδικασίες μελέτης.


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της 7ης αγγλικής έκδοσης:
•    Πλήρως αναθεωρημένη σύμφωνα με τις πρόσφατες εμπειρίες από τη χρήση του Ευρωκώδικα 2 –από την εισαγωγή του το 2004 και την υιοθέτησή του ως προτύπου σχεδιασμού στη Βρετανία το 2010. Περισσότερα παραδείγματα εφαρμογής της θεωρίας στην πράξη.
•    Ένα νέο κεφάλαιο για κατασκευές συγκράτησης υδάτων σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 2
•    Νέες ενότητες σχετικά με τις διαδικασίες μελέτης που αφορούν τη μοντελοποίηση (conceptual design), τις υψίκορμες δοκούς, την αναλυτική μελέτη πυραντίστασης, κ.ά.
•    Ως βοηθήματα για τη μελέτη περιλαμβάνονται διαγράμματα, πίνακες, μαθηματικοί τύποι και, για εύκολη αναφορά, ένα παράρτημα όπου συνοψίζονται οι σημαντικές πληροφορίες.


Διπλωματούχοι μηχανικοί, καθένας τους με περισσότερα από τριάντα χρόνια διδακτικής πείρας σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Ο εκλιπών Bill Mosley ήταν Καθηγητής στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Δομομηχανικών του Πολυτεχνείου Nanyang (Σιγκαπούρη). Ο John Bungey είναι Επίτιμος Καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. Ο Ray Hulse ήταν Κοσμήτορας στο Τμήμα Τεχνολογίας και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Κόβεντρι.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Bill Mosley, John Bungey, Ray Hulse
Μετάφραση Κώστας Καρανικολός
Επιμέλεια Δρ Αντώνιος Κυριαζόπουλος
Σελίδες 496
Διαστάσεις 21 x 29 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό
Τιμή κοστολόγησης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 46034
  • ISBN : 978-960-461-669-5
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 44,00€
  • 39,60€

Ετικέτες: Μελέτη κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, Μηχανική