Χιούμορ - Σάτιρα

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Προπόνηση Ηδονικών Διεγερτικών Ασκήσεων Π.Η.Δ.Α. -10%

Προπόνηση Ηδονικών Διεγερτικών Ασκήσεων Π.Η.Δ.Α.

Ένα ευφάνταστο χιουμοριστικό βιβλίο με 60 «ασκήσεις» ενήλικου περιεχομένου γραμμένο από τον μετρ των άτακτων προπονήσεων Joe Dicks, ιδανικό για δώρο σε φίλους με χιούμορ ή για να εμπλουτίσετε τις δικές σας «προπονήσεις». Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πηδήξτε!   Θες να φτιάξεις κορμί καυτό κα..

11,10€ 9,99€

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στη ζωή -10%

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στη ζωή

Η δημοφιλέστερη σειρά βιβλίων επιβίωσης όλων των εποχών! Μια σειρά ρεαλιστικών και συχνά ξεκαρδιστικών συμβουλών για πραγματικά άβολες καταστάσεις που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας O Jushua Piven και ο David Borgenight δημιούργησαν πριν είκοσι χρόνια την πιο ευπώλητη σειρ..

9,90€ 8,91€

Αυτό θα πονέσει -10%

Αυτό θα πονέσει

Προσοχή αυτό το βιβλίο μπορεί να σας κάνει να πονέσετε.. από τα γέλια!   O Adam Kay είναι ένας διάσημος βρετανός κωμικός που πέρασε έξι χρόνια από τη ζωή του ως εκπαιδευόμενος γιατρός σε κρατικά νοσοκομεία της χώρας του. Πρόκειται για το προσωπικό του ημερολόγιο της συγκεκριμένης περιόδου, τ..

14,40€ 12,96€

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί όταν μεγαλώνεις παιδιά -10%

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί όταν μεγαλώνεις παιδιά

Η σειρά φαινόμενο που ▪  σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ▪  κυκλοφόρησε σε 27 χώρες ▪  και μεταφέρθηκε σε δύο τηλεοπτικές σειρές (TBC, Discovery Channel).   Ποια κινούμενη άμμος και ποιοι καρχαρίες; Όλα αυτά ωχριούν μπρ..

13,30€ 11,97€

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στα ραντεβού, το σεξ και τους χωρισμούς -10%

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στα ραντεβού, το σεξ και τους χωρισμούς

Η σειρά φαινόμενο που ▪  σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ▪  κυκλοφόρησε σε 27 χώρες ▪  και μεταφέρθηκε σε δύο τηλεοπτικές σειρές (TBC, Discovery Channel).   Φύλαξε αυτόν τον πρακτικό χιουμοριστικό οδηγό κάτω από το μαξι..

14,40€ 12,96€