Προσωπικής Βελτίωσης

Προσωπικής Βελτίωσης
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Το μαγικό φανάρι -10%

Το μαγικό φανάρι

Διαδραματιζόμενο σε ένα μαγικό κόσμο που κατοικείται από νάνους και ξωτικά, το "Μαγικό Φανάρι" είναι ένα γοητευτικό παραμύθι προσωπικής βελτίωσης το οποίο μας διδάσκει τις βασικές αρχές για να αποκτήσουμε επιτυχία και ευτυχία. Μέσα από τις περιπέτειες μιας ομάδας νάνων που προσπαθούν να επαναφέρουν ..

5,90€ 5,31€

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων -10%

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται στα "Πώς" της ηγεσίας. Ασχολείται με ουσιώδεις αρχές, όπως πώς να αναπτύξετε τον ηγέτη, πώς να κάνετε τους ανθρώπους να συνεργάζονται και πώς να φέρνετε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων γύρω σας. Η γνώση, η ενθάρρυνση και η πρακτική τεχνική του βιβλίου θα σας..

5,90€ 5,31€

Και όμως γίνεται -10%

Και όμως γίνεται

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

5,90€ 5,31€

Απόλυτη επικοινωνία -10%

Απόλυτη επικοινωνία

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

5,90€ 5,31€

Αποκτήστε συστάσεις για μια ζωή -10%

Αποκτήστε συστάσεις για μια ζωή

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

5,90€ 5,31€

Απόδραση στην ευημερία -10%

Απόδραση στην ευημερία

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Απόδραση στην ευημερία" ο Wes Beavis μάς δείχνει τον τρόπο για να ζήσουμε όλοι μια ζωή με ευημερία. Εξηγεί ποια είναι εκείνα τα πράγματα που εμποδίζουν τους ανθρώπους να το καταφέρουν και κάνουν τη ζωή έναν ασταμάτητο αγώνα, αλλά και πώς μπορείτε να αποδράσετε από α..

5,90€ 5,31€

Εσύ έχεις τον έλεγχο -10%

Εσύ έχεις τον έλεγχο

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

5,90€ 5,31€

Επίτευγμα και ικανοποίηση -10%

Επίτευγμα και ικανοποίηση

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

5,90€ 5,31€

Πιάσε τα ψάρια -10%

Πιάσε τα ψάρια

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία ενός ιχθυοπωλείου στο Σιάτλ, που μετατράπηκε από «συνηθισμένο» κατάστημα σε παγκοσμίου φήμης επιχείρηση, λόγω των ρηξικέλευθων μεθόδων που υιοθετούν οι υπάλληλοί του. Πέρα από την εξαιρετικά φιλική τους συμπεριφορά, συνηθίζουν να «εκτοξεύουν» ψάρια ..

5,90€ 5,31€

Οι δέκα κανόνες της πνευματικής και εργασιακής ευτυχίας -10%

Οι δέκα κανόνες της πνευματικής και εργασιακής ευτυχίας

Επί αιώνες, οι περισσότερες συζητήσεις για την πνευματικότητα στο δυτικό πολιτισμό επικεντρώνονταν στους κανόνες και τις πρακτικές της ιουδαιοχριστιανικής παράδοσης. Για περισσότερα από 2.000 χρόνια, κάθε θεώρηση της πνευματικής ζωής ενέπιπτε στο κλειστό πεδίο της οργανωμένης θρησκείας. Ωστόσο, η άν..

5,90€ 5,31€

Από τη γνώση στην επίγνωση -10%

Από τη γνώση στην επίγνωση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν αποκαλυπτικό και πολύτιμο οδηγό γνώσεων που μπορεί να βοηθήσει στην επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων και δυσκολιών στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Η επίγνωση της πηγής των ανθρώπινων αδυναμιών αποτελεί μια γνώση-κλειδί για τη βελτίωση της επικοινωνιακής μας ικα..

5,90€ 5,31€

Με τη ματιά του πιλότου -10%

Με τη ματιά του πιλότου

Αναγνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται από τις πτήσεις, ο συγγραφέας και πιλότος Τζον Μάικλ Μάγκνες χρησιμοποιεί μια ελκυστική μεταφορά για να εμπνεύσει τα καλύτερα στελέχη των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το αν είναι επιχειρηματίες, επαγγελματίες των πωλήσεων, ή άλλα ηγετικά στελέχ..

4,90€ 4,41€