... με εικόνες

... με εικόνες

Θέλετε να μάθετε γρήγορα;

Δοκιμάστε αυτούς τους εικονογραφημένους οδηγούς και μάθετε μόνοι σας τα πάντα!
Τα βιβλία σάς αποκαλύπτουν τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο αυτοδιδασκαλίας!

Θα γνωρίσετε τα προγράμματα με ευχάριστο και εποπτικό τρόπο μέσα από εικόνες που σας καθοδηγούν και σας δείχνουν τι να κάνετε, ενώ αποφεύγονται συστηματικά τα περιττά ή μακροσκελή κείμενα που μπορεί να κουράζουν τον αναγνώστη.

Στα βιβλία περιέχονται σύντομες και περιεκτικές οδηγίες για να ξεκινήσετε αμέσως να δουλεύετε αποδοτικά, ενώ είναι δομημένα έτσι, ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε ανά πάσα στιγμή σε αυτά για να λύνετε τις απορίες που θα προκύπτουν στην πορεία της εργασίας σας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
HTML5 και CSS3 με εικόνες -10%

HTML5 και CSS3 με εικόνες

7η αμερικανική έκδοση Θέλετε να μάθετε την HTML5 και τη CSS3; Το βιβλίο αυτό σάς αποκαλύπτει τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο αυτοδιδασκαλίας! Χάρη στην εύκολη εποπτική προσέγγιση με πολλά παραδείγματα κώδικα από πραγματικές σελίδες, θα μάθετε την HTML και τη CSS από μηδενική βάση και θα καταν..

49,50€ 44,55€

Java 2 με εικόνες -10%

Java 2 με εικόνες

 Η Java, αν και αποτελεί μια σχετικά νέα γλώσσα προγραμματισμού, ..

27,00€ 24,30€

Unix με εικόνες -10%

Unix με εικόνες

Θέλετε να μάθετε γρήγορα το UNIX; Αυτός ο εικονογραφημένος οδηγός εστιάζεται στις πιο κοινές διαταγές του UNIX, αλλά σας δίνει και ιδέες για να δουλεύετε έξυπνα και αποδοτικά, με συνεχείς εικόνες που σας καθοδηγούν και σας δείχνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, θα μπορέσετε να αυξήσετε τι..

27,50€ 24,75€

Εισαγωγή στο ελληνικό Office XP με εικόνες -10%

Εισαγωγή στο ελληνικό Office XP με εικόνες

Ένας εποπτικός οδηγός για την αποδοτική χρήση όλων των εφαρμογών του Ελληνικού Microsoft Office XP. Οι διάφορες διαδικασίες περιγράφονται στο βιβλίο με τη μορφή βημάτων, τα οποία συνοδεύονται από αντίστοιχες εικόνες και συμβουλές για να μάθετε και να αναγνωρίζετε εύκολα τα κύρια εργαλεία των προγραμ..

34,00€ 30,60€

Εισαγωγή στη mySQL με εικόνες 2η έκδοση -10%

Εισαγωγή στη mySQL με εικόνες 2η έκδοση

 Θέλετε να μάθετε γρήγορα τη MySQL; Δοκιμάστε αυτόν τον εικονογραφημένο οδηγό και μάθετε μόνοι σας τα πάντα για τη MySQL 4 και 5. Το βιβλίο σάς αποκαλύπτει τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο αυτοδιδασκαλίας!Θα γνωρίσετε τη MySQL με ευχάριστο και εποπτικό τρόπο μέσα από εικόνες που σας καθοδηγούν ..

29,00€ 26,10€

Εισαγωγή στο Photoshop CS2 με εικόνες -10%

Εισαγωγή στο Photoshop CS2 με εικόνες

Δοκιμάστε αυτόν τον εικονογραφημένο οδηγό για να μάθετε γρήγορα το Photoshop CS2. Περιέχει πλήθος εικόνων που σας καθοδηγούν μέσα στο πρόγραμμα και σας δείχνουν τι να κάνετε, ενώ αριθμημένα βήματα σας βοηθούν να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας με απλό και κατανοητό τρόπο. Το βιβλίο καλύπτει πλήρως όλο..

49,00€ 44,10€

Εισαγωγή στο QuarkXpress 6 με εικόνες -10%

Εισαγωγή στο QuarkXpress 6 με εικόνες

Δοκιμάστε αυτόν τον εικονογραφημένο οδηγό για να μάθετε γρήγορα το QuarkXPress 6. Περιέχει πλήθος εικόνων που σας καθοδηγούν μέσα στο πρόγραμμα και σας δείχνουν τι να κάνετε, ενώ αριθμημένα βήματα σας βοηθούν να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας με απλό και κατανοητό τρόπο. Το βιβλίο καλύπτει πλήρως όλο..

49,00€ 44,10€

Εισαγωγή στο Photoshop 7 με εικόνες -10%

Εισαγωγή στο Photoshop 7 με εικόνες

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα και εύκολα τις νέες πανίσχυρες δυνατότητες της τελευταίας έκδοσης του Photoshop. Χωρίς μακροσκελή και κουραστικά κείμενα, με απλές και κατανοητές οδηγίες, περιγράφει όλα τα σημαντικά θέματα και βοηθά τον αναγνώστη να κατανοήσει τον τρόπο εκτέλεσης των..

37,00€ 33,30€

Εισαγωγή στο Flash MX με εικόνες -10%

Εισαγωγή στο Flash MX με εικόνες

Το βιβλίο αυτό βοηθάει τον αναγνώστη να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα σχεδίασης ιστοσελίδων Flash MX και να επωφεληθεί στο έπακρο από τις δυνατότητές του. Στα πρώτα κεφάλαια καλύπτονται οι βασικές έννοιες της δημιουργίας στοιχείων γραφικών με τη χρήση των σχεδιαστικών εργαλείων του Flas..

49,00€ 44,10€

Εισαγωγή στην HTML με εικόνες (XHTML και CCS) -10%

Εισαγωγή στην HTML με εικόνες (XHTML και CCS)

Ένα βιβλίο που παρουσιάζει τα βασικά για τις γλώσσες δημιουργίας ιστοσελίδων HTML, XHTML, και WML, καθώς και για την τεχνολογία φύλλων στυλ CSS, χωρίς να απαιτεί προγραμματιστικό υπόβαθρο, προχωρώντας με μικρά βήματα και με πολλά παραδείγματα. Απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν προσ..

34,00€ 30,60€

Flash CS4 Professional με εικόνες - Μέρος IΙ: Προχωρημένα θέματα -10%

Flash CS4 Professional με εικόνες - Μέρος IΙ: Προχωρημένα θέματα

 Θέλετε να μάθετε γρήγορα το Flash CS4; Δοκιμάστε αυτόν τον εικον&..

27,00€ 24,30€

Flash CS4 Professional με εικόνες - Μέρος Ι: Εισαγωγή -10%

Flash CS4 Professional με εικόνες - Μέρος Ι: Εισαγωγή

 Θέλετε να μάθετε γρήγορα το Flash CS4; Δοκιμάστε αυτόν τον εικον&..

27,00€ 24,30€