Δοκίμια

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο Νέο -10%

Υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο

Γεωκίνδυνοι και περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τι είναι οι γεωκίνδυνοι και πώς σχετίζονται με τις εξορύξεις υποθαλάσσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου; Ποιες είναι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που συνοδεύουν την εκμετάλλευση των υποθαλάσσιων υδρογονανθράκων; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματ..

19,50€ 17,55€

Εθνική εικόνα και οικονομική ανάπτυξη -10%

Εθνική εικόνα και οικονομική ανάπτυξη

Μια μελέτη που αναδεικνύει με σαφή και περιεκτικό τρόπο τον κομβικό ρόλο της εθνικής εικόνας στη συνολική οικονομική διαδικασία ανάπτυξης των χωρών. Η νέα πλανητική τάξη ανέδειξε την οικονομική ανάπτυξη σε μοναδική πρόκληση. Οι χώρες ανταγωνίζονται μεταξύ τους, προκειμένου να αυξήσουν την αξία τη..

18,80€ 16,92€

Ταξίδι στην Ελλάδα -10%

Ταξίδι στην Ελλάδα

Ένα κείμενο-κειμήλιο για την Ελλάδα, από έναν περιηγητή του 1837 που μεταφράζεται για πρώτη φορά στα Ελληνικά. O αρχαιολόγος και ελληνιστής Γκρέβερους επισκέφθηκε την Ελλάδα το 1837 προκειμένου να αναζητήσει τα μνημεία που περιέγραψαν ο Θουκυδίδης, ο Παυσανίας και άλλοι Έλληνες συγγραφείς, και ..

15,50€ 13,95€

ΞεΚαρφώματα -10%

ΞεΚαρφώματα

100 αντι-κείμενα δημιουργικής ασάφειας   Ένα διαφορετικό βιβλίο παρουσιάζουν οι εκδόσεις Κλειδάριθμος. Είναι τα «Ξεκαρφώματα» του Κάπα Σαρδάμ (κατά κόσμον Κώστα Μαρδά), ο οποίος, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, παρωδεί υπό τύπον ρεπορτάζ, τα πολιτικά γεγονότα από το 2014 έως τις αρχές του 2..

12,90€ 11,61€

Appletopia - Η Κοινωνία της Apple -10%

Appletopia - Η Κοινωνία της Apple

Η τεχνολογία των μέσων και η θρησκευτική φαντασία του Στηβ Τζομπς   Στο βιβλίο αυτό, ο κριτικός των μέσων και του πολιτισμού Brett T. Robinson εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο ο Στηβ Τζομπς προσέγγιζε την τεχνολογική καινοτομία με υπερβατικούς όρους. Από τον βουδισμό του Ζεν και τον καθολικ..

10,50€ 9,45€

Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι

Τον τελευταίο καιρό, το μυθιστόρημα «Κώδικας Da Vinci» του Νταν Μπράουν έχει σαρώσει στις λίστες πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Όμως, λίγοι γνωρίζουν την πραγματική ιστορία στην οποία βασίστηκε ο Νταν Μπράουν, μια πλοκή που αποτελεί κλειδί για την κατανόηση της απόκρυφης ιστορίας των τελευταίων τριών χι..

6,00€

The song of Hellas -10%

The song of Hellas

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

33,00€ 29,70€