Χόμπυ - Ελεύθερος χρόνος

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Πήραμε (;) γάτα -10%

Πήραμε (;) γάτα

Πώς είναι να ζεις στο ίδιο σπίτι με έναν τετράποδο έφηβο. Ονειρικές, πανέμορφες, αφοσιωμένες και μαγικές, οι γάτες δεν χωρούν σε καλούπια και κατηγοριοποιήσεις: είναι ανυπόταχτοι έφηβοι που θέλουν να κάνουν πάντα το δικό τους –ρωτήστε όποιον έχει γάτα και θα σας πει! Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο..

12,20€ 10,98€

Minecraft - Οδηγός για νέους χρήστες -10%

Minecraft - Οδηγός για νέους χρήστες

ΕΙΣΤΕ… ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ MINECRAFT; Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την περιπλάνησή σας στην έκδοση Bedrock του Minecraft. Θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε στον επικίνδυνο Επάνω Κόσμο, να εξορύσσετε υλικά, να βρίσκετε τροφή, να κατασκευάζετε εργαλεία, να χτίσετε το καταφύγιό σας και ν..

17,70€ 15,93€

Πήραμε σκύλο -10%

Πήραμε σκύλο

Πώς είναι να ζεις στο ίδιο σπίτι με ένα τετράποδο παιδί Υπέροχα, πανέμορφα, αφοσιωμένα και αξιαγάπητα, τα σκυλιά δεν είναι μόνο «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου». Είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Ρωτήστε όποιον έχει σκύλο και θα σας πει! Αν αγαπάτε τα σκυλιά, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς. Κι..

12,20€ 10,98€

Minecraft - Οδηγός για κοκκινόπετρα -10%

Minecraft - Οδηγός για κοκκινόπετρα

Μπορείτε κι εσείς να γίνετε αρχιμηχανικοί και να δημιουργήσετε εκπληκτικές κατασκευές με τον επίσημο Οδηγό για την Κοκκινόπετρα.   Ανακαλύψτε τις χρήσεις των εξαρτημάτων από κοκκινόπετρα, μάθετε πώς να φτιάχνετε χρήσιμα κυκλώματα και δημιουργήστε έξυπνες κατασκευές χρησιμοποιώντας τις ικα..

13,30€ 11,97€

Minecraft - Οδηγός για επιβίωση στον ωκεανό -10%

Minecraft - Οδηγός για επιβίωση στον ωκεανό

Oι ωκεανοί του Minecraft είναι γεμάτοι με παράξενα πλάσματα και σπάνιους θησαυρούς, αλλά στα σκοτεινά βάθη παραμονεύουν κίνδυνοι που κάνουν την επιβίωση μια πολύ δύσκολη υπόθεση! Με τον επίσημο Οδηγό για την Επιβίωση στον Ωκεανό του Minecraft θα μάθετε πώς να αναπνέετε κάτω από το νερό, να ανακαλ..

13,30€ 11,97€

Minecraft - Οδηγός για: Δημιουργία -10%

Minecraft - Οδηγός για: Δημιουργία

Αφήστε ελεύθερη  τη φαντασία σας! Φανείτε δημιουργικότητά σας! Ο κόσμος του Minecraft είναι τόσο ποικιλόμορφος και αχανής που ορισμένα δημιουργήματα, τα οποία είναι πραγματικά εκπληκτικά, συχνά είναι δύσκολο ακόμη και να τα φανταστείτε, πόσο μάλλον να τα κατασκευάσετε. Στον επίσημο Οδηγό..

13,30€ 11,97€

Minecraft - Οδηγός για Εξερευνήσεις -10%

Minecraft - Οδηγός για Εξερευνήσεις

Ο κόσμος του Minecraft περιμένει να τον εξερευνήσετε, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει παντού –πίσω από κάθε γωνία– και η επιβίωση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη ακόμη και για τον πιο τολμηρό λάτρη της περιπέτειας. Ευτυχώς, ο επίσημος Οδηγός για Εξερευνήσεις στο Minecraft θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε...

11,10€ 9,99€

Minecraft - Survivors: Μυστικά επιβίωσης -10%

Minecraft - Survivors: Μυστικά επιβίωσης

Το επίσημο βιβλίο για το Minecraft με τη συλλογική γνώση εκείνων που επιβίωσαν –μιας «υπόγειας» ομάδας ειδικών στην επιβίωση, οι οποίοι υπάρχουν από τις πρώτες ημέρες της έκδοσης Alpha.   «Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε ακούσει ποτέ ξανά για εμάς. Ο λόγος είναι απλούστατος: επειδή είμασ..

9,00€ 8,10€

MINECRAFT - Εγχειρίδιο νέου χρήστη - Νέα έκδοση -10%

MINECRAFT - Εγχειρίδιο νέου χρήστη - Νέα έκδοση

Τι είδους περιπέτεια θα διαλέξετε; Είναι αποκλειστικά στο χέρι σας! Περιγραφή Είστε μόνοι σας σε έναν μυστηριώδη νέο κόσμο, γεμάτο κρυφούς κινδύνους. Έχετε στη διάθεσή σας μόνο λίγα λεπτά για να βρείτε τροφή και καταφύγιο πριν πέσει το σκοτάδι και αρχίσουν τα τέρατα να σας ψάχνουν. Τι θα κ..

10,90€ 9,81€

MINECRAFT - Εγχειρίδιο κοκκινόπετρας - Νέα έκδοση -10%

MINECRAFT - Εγχειρίδιο κοκκινόπετρας - Νέα έκδοση

Δεν υπάρχει τίποτε που να µην µπορείτε να κατασκευάσετε στο Minecraft αλλά, µε τόσες διαθέσιμες δυνατότητες, από πού ξεκινάει κανένας; Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να τιθασεύσετε τις συναρπαστικές ιδιότητες της κοκκινόπετρας. Από τις βασικές τεχνικές εξόρυξης και τα ..

10,90€ 9,81€

MINECRAFT - Εγχειρίδιο Κατασκευών - Νέα έκδοση -10%

MINECRAFT - Εγχειρίδιο Κατασκευών - Νέα έκδοση

Δεν υπάρχει τίποτε που να µην µπορείτε να κατασκευάσετε στο Minecraft αλλά, µε τόσες διαθέσιμες δυνατότητες, από πού ξεκινάει κανένας; Και πώς μπορείτε να συναγωνιστείτε το δημιουργικό ταλέντο των ειδικών;   Το επίσημο Εγχειρίδιο Κατασκευών του Minecraft είναι γεμάτο συμβουλές και βήμ..

10,90€ 9,81€