Εναλλακτικές θεραπείες & ομοιοπαθητική

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αγιουρβέδα - Νέα έκδοση -10%

Αγιουρβέδα - Νέα έκδοση

Χρησιμοποιήστε τις αρχές της αγιουρβεδικής θεραπείας για να φέρετε αρμονία στο πνεύμα, το σώμα και την ψυχή. Τα βιβλία της σειράς Συμβουλές και μυστικά συνδυάζουν με εξαιρετικό τρόπο τη θεωρία Χρησιμοποιήστε τις αρχές της αγιουρβεδικής θεραπείας για να φέρετε αρμονία στο πνεύμα, το και την πράξη, δί..

11,00€ 9,90€

Ρέικι - Νέα έκδοση -10%

Ρέικι - Νέα έκδοση

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του ρέικι για να φέρετε γαλήνη και ισορροπία στο νου, το σώμα και το πνεύμα σας. Τα βιβλία της σειράς Συμβουλές και μυστικά συνδυάζουν με εξαιρετικό τρόπο τη θεωρία και την πράξη, δίνοντας ολοκληρωμένες εξηγήσεις και σαφείς οδηγίες. Το βιβλίο Ρέικι – Συμβουλές και μυστικά..

11,00€ 9,90€

Ρεφλεξολογία - Νέα έκδοση -10%

Ρεφλεξολογία - Νέα έκδοση

Εντοπίστε και θεραπεύστε τις σωματικές διαταραχές με ειδικό μασάζ στα πέλματα και τα χέρια. Τα βιβλία της σειράς Συμβουλές και μυστικά συνδυάζουν με εξαιρετικό τρόπο τη θεωρία και την πράξη, δίνοντας ολοκληρωμένες εξηγήσεις και σαφείς οδηγίες. Το βιβλίο Ρεφλεξολογία – Συμβουλές και μυστικά: • ..

11,00€ 9,90€

Ρεφλεξολογία - Παίξτε την υγεία στα δάχτυλα -10%

Ρεφλεξολογία - Παίξτε την υγεία στα δάχτυλα

Ένας ευανάγνωστος οδηγός με πρακτικές θεραπείες για ζων..

15,50€ 13,95€

Χειρομαντεία - Συμβουλές και μυστικά -10%

Χειρομαντεία - Συμβουλές και μυστικά

 Μάθετε να αναλύετε και να ερμηνεύετε τις γραμμές, τα όρη, κα&io..

6,50€ 5,85€

Ρεφλεξολογία - Συμβουλές και μυστικά -10%

Ρεφλεξολογία - Συμβουλές και μυστικά

   Εντοπίστε και θεραπεύστε τις σωματικές διαταραχές με ειδικό μασάζ στα πέλματα και τα χέρια! Η ρεφλεξολογία προέρχεται από μεθόδους μασάζ στα πέλματα που χρησιμοποιούσαν σε αρχαίες κοινωνίες, αλλά με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα διαδόθηκε στον κόσμο κατά τον 20o αιώνα. ..

6,50€ 5,85€

Πιλάτες - Συμβουλές και μυστικά -10%

Πιλάτες - Συμβουλές και μυστικά

 Γνωριστείτε καλύτερα με το σώμα σας και υιοθετήστε μια..

6,50€ 5,85€

Προβλήματα με πλάτη μέση και αρθρώσεις -10%

Προβλήματα με πλάτη μέση και αρθρώσεις

Γιατί να μην προσφέρετε στον εαυτό σας μια ζωή γεμάτη υγεία και χωρίς πόνο;Οι περισσότεροι άνθρωποι θα υποφέρουν κάποια στιγμή της ζωής τους από πόνους στην πλάτη και τη μέση ή από ενοχλήσεις στα οστά, τους μυς και τις αρθρώσεις τους. Ωστόσο, αν ξέρετε να φροντίζετε σωστά το σώμα σας, μπορείτε να αν..

19,50€ 17,55€

Η πύλη της υγείας -10%

Η πύλη της υγείας

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει ήπιες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας και να ζήσετε καλύτερα.Από τα αρχαία χρόνια, οι Κινέζοι γνώριζαν τη δύναμη της θεραπευτικής άσκησης και του Chi Kung, της Τέχνης της Αναπνοής, για την καταπολέμηση των ασθενειών και τη βελτίωση της υγείας. Οι..

7,90€ 7,11€

Εναλλακτικές θεραπείες -10%

Εναλλακτικές θεραπείες

•Αν θέλετε να μάθετε για τις εναλλακτικές θεραπείες, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε• Αν αναζητάτε έναν έγκυρο οδηγό γραμμένο από ειδικούς• Αν ψάχνετε για μια συνεκτική και εφ όλης της ύλης προσέγγιση της ολιστικής ιατρικήςτο βιβλίο αυτό θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχό σας. Αυτός ο πρακτικ..

6,00€ 5,40€

Τσι Γκονγκ - Συμβουλές και μυστικά -10%

Τσι Γκονγκ - Συμβουλές και μυστικά

Γνωρίστε την αρχαία κινεζική τέχνη που θα σας βοηθήσει να γ&upsilo..

6,50€ 5,85€

Σιάτσου - Συμβουλές και μυστικά -10%

Σιάτσου - Συμβουλές και μυστικά

Μάθετε πώς η άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματ&om..

6,50€ 5,85€