Ψυχολογία - Συμβουλευτική

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η ζωή μου χωρίς τη Δ.Δ. -10%

Η ζωή μου χωρίς τη Δ.Δ.

Πώς μια γυναίκα απελευθερώθηκε από τη διατροφική της διαταραχή (Δ.Δ.) και πώς μπορείς κι εσύ. Η Τζένι ήταν για πολύ καιρό σε μια καταπιεστική σχέση με τον Εντ (ED), που σημαίνει eating disorder, δηλαδή διατροφική διαταραχή (Δ.Δ.). Ο Εντ έλεγχε τη ζωή της, παραμόρφωνε τον τρόπο που έβλεπε τον εαυτ..

17,70€ 15,93€

Τι θα κάνω μ' εσένα, μαμά... -10%

Τι θα κάνω μ' εσένα, μαμά...

Κατανοήστε τη μητέρα σας και γνωρίστε τον εαυτό σας Ενοχή, τρυφερότητα, θυμό, αγάπη. Κανείς άλλος εκτός από τη μητέρα μας δεν μπορεί να μας προκαλέσει όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα –γι’ αυτό και η σχέση μας μαζί της είναι ένας πραγματικός γρίφος που συχνά δυσκολεύει τη ζωή μας. Μπορού..

14,40€ 12,96€

Εσωστρεφείς άνθρωποι - Η ήρεμη δύναμη -10%

Εσωστρεφείς άνθρωποι - Η ήρεμη δύναμη

Πώς να ξεχωρίσετε σε έναν κόσμο εξωστρέφειας Οι εσωστρεφείς άνθρωποι συνήθως νιώθουν ανίσχυροι σ’ έναν κόσμο που φαίνεται να κυριαρχείται από τους εξωστρεφείς. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, εκτός από τη φωνή, για να ασκήσει κανείς επιρροή. Σε αυτό το βιβλίο, η Τζένιφερ Κανγουάιλερ αποδεικνύει ότ..

12,50€ 11,25€

Το θέμα δεν είναι μόνο το ποδήλατο -10%

Το θέμα δεν είναι μόνο το ποδήλατο

Η συγκλονιστική ιστορία του Αμερικανού ποδηλάτη Λανς ’ρμστρονγκ, ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει τη λαμπρή καριέρα του ως επαγγελματίας αθλητής για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Ο Λανς σε αυτό το βιβλίο περιγράφει τις εφιαλτικές πρώτες ημέρες της διάγνωσης, τον αγώνα που έδωσε κατόπιν για την ίδια ..

21,00€ 18,90€

Πως νίκησα τον καρκίνο -10%

Πως νίκησα τον καρκίνο

Το βιβλίο αυτό περιγράφει τη συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από καρκίνο, αλλά κατάφερε, συνδυάζοντας τη δύναμη του σώματος και του πνεύματος, να κερδίσει τη μάχη με την ασθένεια. Θέλοντας να βοηθήσει και άλλους να ακολουθήσουν ..

21,00€ 18,90€

Νεύρο - γλωσσικός προγραμματισμός για πρωτάρηδες -10%

Νεύρο - γλωσσικός προγραμματισμός για πρωτάρηδες

Ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός (ΝΓΠ) είναι ένα σύστημα καθημερινής ψυχολογίας, το οποίο βασίζεται στην κοινή λογική και έχει βελτιώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Σας μαθαίνει να παρακολουθείτε και να προσαρμόζετε τον τρόπο σκέψης σας και μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικές σκ..

22,00€ 19,80€