Επιχειρήσεις - Εμπόριο

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Εφοδιαστική (Logistics) - 2η έκδοση -10%

Εφοδιαστική (Logistics) - 2η έκδοση

Αποκτήστε τη 2η ενημερωμένη έκδοση του βιβλίου Ο έντονος ανταγωνισμός στις παγκόσμιες αγορές, η παραγωγή και ευρεία χρήση προϊόντων με μικρό κύκλο ζωής, και οι αυξημένες προσδοκίες των καταναλωτών σε συνδυασμό με τη διαρκή εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των μεταφορών, αποτελού..

37,00€ 33,30€

Πώς λειτουργεί η Google -10%

Πώς λειτουργεί η Google

Η επιχειρηματική επιτυχία της Google Ο Έρικ Σμιτ και ο Τζόναθαν Ρόζενμπεργκ ήταν αναγνωρισμένα στελέχη του τεχνολογικού τομέα όταν πήγαν στην Google στις αρχές της δεκαετίας του 2000, που η εταιρεία ήταν γνωστή για τις αντισυμβατικές αρχές των ιδρυτών της, Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν. Συνειδητοπ..

16,50€ 14,85€

Τέλεια! - Πεντάστερη εξυπηρέτηση πελατών -10%

Τέλεια! - Πεντάστερη εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετικές υπηρεσίες από ξεχωριστούς ανθρώπους   «Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα μπορείτε να λέτε “η ζωή είναι τέλεια!” –ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σας.» –Α.Τζ. Χοκ Το βιβλίο αυτό εστιάζει σε κάποια πολύ ξεχωριστά άτομα με σύνδρομο Ντάουν και στον τρόπο που λειτουργούν στην αγορά εργασ..

8,90€ 8,01€

Ανίχνευση ψεύδους -10%

Ανίχνευση ψεύδους

Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε μάς λένε ψέμ&..

15,50€ 13,95€

Στρατηγική ποιότητας -10%

Στρατηγική ποιότητας

 Το βιβλίο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία, θεμελιώνεται δε στα αποτελέσματα σχετικής έρευνας μεταξύ των ελληνικών μικρομεσαιών επιχειρήσεων και αποτελεί σημαντικό βοήθημα πρακτικής εφαρμογής εργαλείων και τ..

18,00€ 16,20€

Σταματήστε να πουλάτε -10%

Σταματήστε να πουλάτε

 Στην τρίτη του αναθεωρημένη έκδοση, το βιβλίο του Παναγιώτη Ρεγκούκου "Σταματήστε να πουλάτε", περικλείει τα βασικότερα "μυστικά" που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε επιτυχημένος πωλητής. Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα επηρεάσει χιλιάδες πωλητές και θα τους βοηθήσει να επιτύχουν πολύ ευκολότερα το..

16,00€ 14,40€

Η τέχνη της λιανικής πώλησης -10%

Η τέχνη της λιανικής πώλησης

 Σύγχρονες μέθοδοι και τεχνικές προώθησης και πώλησης προϊόντων, σε ένα βιβλίο καλογραμμένο, και απόλυτα κατανοητό, που δεν περιορίζεται απλώς στην παράθεση αριθμητικών και οικονομικών στοιχείων...

13,00€ 11,70€

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας -10%

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

 Στο πλαίσιο του διαρκώς εντεινόμενου ανταγωνισμού της αγοράς, η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι καθοριστική για την πορεία μιας εταιρείας. Το 1977 η Apple παρ ολίγο να χρεοκοπήσει. Το 2001, η Nike έχασε εκατό εκατομμύρια δολάρια, ενώ την ίδια χρονιά η Cisco σπατάλησε δύο δισεκατομμύ..

27,00€ 24,30€

Διαφήμιση -10%

Διαφήμιση

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

24,00€ 21,60€

Πολυκριτήριες τεχνικές ταξινόμησης -10%

Πολυκριτήριες τεχνικές ταξινόμησης

 Το βιβλίο "Πολυκριτήριες Τεχνικές Ταξινόμησης: Θεωρία και Εφαρμογές" επικεντρώνεται στη χρήση της πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων για την ανάπτυξη των ποσοτικών υποδειγμάτων, τα οποία υποστηρίζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στη βάση της προβληματικής της ταξινόμησης. Σκοπός είναι η διερεύν..

27,00€ 24,30€

Εφαρμογές των υπολογιστών στον τουρισμό -10%

Εφαρμογές των υπολογιστών στον τουρισμό

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ενημερωθούν για τις "Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στον Τουρισμό", και φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους αναγνώστες με όλα τα απαραίτητα εφόδια τα οποία θα τους εξασφαλίσουν την καλύτερη γνώση του θέματος. Περιγράφονται οι μέθοδοι καταχώρισης κρατή..

20,00€ 18,00€

Εφοδιαστική (Logistics) -10%

Εφοδιαστική (Logistics)

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι η παρουσίαση μοντέλων και &m..

39,00€ 35,10€