Προσωπική οικονομική ανάπτυξη

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τα 4 βήματα του πλούτου Νέο -10%

Τα 4 βήματα του πλούτου

Γιατί, τελικά, το να γίνουμε πλούσιοι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Είναι απλώς θέμα υπομονής, επιμονής και πειθαρχίας! Γίνεται με 4 απλά βήματα να γίνουμε όλοι πλούσιοι; Κι όμως, γίνεται! Μέσα από τη διαδικασία που μας παρουσιάζει ο δις βραβευμένος επιχειρηματίας και επενδυτής Χρήστος..

22,00€ 19,80€

Δεύτερη ευκαιρία για τα χρήματά σας, τη ζωή σας, τον κόσμο μας -10%

Δεύτερη ευκαιρία για τα χρήματά σας, τη ζωή σας, τον κόσμο μας

Σε κάθε κρίση υπάρχουν δύο όψεις: ο κίνδυνος και οι ευκαιρίες Με το νέο βιβλίο του, ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι απευθύνεται σε όσους συνειδητοποιούν ότι είναι καιρός να δράσουν διαφορετικά –σε εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι είναι παράλογο να αποταμιεύουν όταν οι τράπεζες τυπώνουν τρισεκατομμύρια, ότι ε..

19,50€ 17,55€

Γιατί οι «καλοί» μαθητές, δουλεύουν για τους «κακούς» μαθητές -10%

Γιατί οι «καλοί» μαθητές, δουλεύουν για τους «κακούς» μαθητές

Γιατί οι «καλοί» μαθητές, δουλεύουν για τους «κακούς» μαθητές και οι «μέτριοι» μαθητές γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι   Επιτέλους κυκλοφόρησε ο οδηγός οικονομικής παιδείας του πλούσιου μπαμπά, για γονείς, και θα σας εξηγήσει πώς να δώσετε στο παιδί σας οικονομικό προβάδισμα… χωρίς να του δώσετε ..

22,00€ 19,80€

Τα κρυμμένα μυστικά της Οικονομίας - 2η αγγλική έκδοση -10%

Τα κρυμμένα μυστικά της Οικονομίας - 2η αγγλική έκδοση

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι έκαναν λάθος οι τράπεζες; Γιατί φτωχαίν..

17,50€ 15,75€

Αξιολόγηση και διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων -10%

Αξιολόγηση και διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων

 Το μεγάλο πλήθος των αμοιβαίων κεφαλαίων που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά καθιστά ιδιαίτερα περίπλοκη την αξιολόγησή τους, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι επενδυτές να αναζητούν επενδυτικές συμβουλές από εξειδικευμένα στελέχη διαχείρισης των αμοιβαίων κεφαλαίων. Υπό το πρίσμα της παρ..

23,00€ 20,70€

Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές -10%

Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές

 Όσα κι αν έχετε να επενδύσετε, είτε 100 χιλιάδες είτε 100 εκατομμύρια, η δοκιμασμένης αξίας Μέθοδος των Επτά Σημείων του William O' Neil μπορεί να σας βοηθήσει να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας και να διασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον. Βασισμένη σε σαρανταετή μελέτη των πιο επιτυχημένων με..

32,00€ 28,80€

Αναμνήσεις από μια ζωή στο χρηματιστήριο -10%

Αναμνήσεις από μια ζωή στο χρηματιστήριο

    Οι "Αναμνήσεις από μια ζωή στο Χρηματιστήριο" εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1923 και είναι η μυθιστορηματική βιογραφία του Jesse Livermore, ενός από τους μεγαλύτερους κερδοσκόπους όλων των εποχών. Οι Αναμνήσεις παραμένουν το ευρύτερα διαβασμένο και θερμότερα συνιστώμενο βιβλίο ..

32,00€ 28,80€

Αυτο - ηγεσία και ο μάνατζερ του ενός λεπτού -10%

Αυτο - ηγεσία και ο μάνατζερ του ενός λεπτού

 Το βιβλίο αυτό είναι το διαβατήριό σας για μια ζωή πιο αποδοτική, πιο παραγωγική και �το σημαντικότερο� πιο ευτυχισμένη. Με ευχάριστο τρόπο, μέσα από μια αλληγορική ιστορία, θα μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας ..

17,00€ 15,30€

Πλούσιος μπαμπάς - Φτωχός μπαμπάς -10%

Πλούσιος μπαμπάς - Φτωχός μπαμπάς

Ένα βιβλίο που μελετά το τι διδάσκουν οι πλούσιοι τα παιδιά τους για το χρήμα και αντίστοιχα, τι τα διδάσκουν οι φτωχοί και οι μικρομεσαίοι. Προτείνει τι θα πρέπει οι γονείς να διδάσκουν τα παιδιά τους για το θέμα αυτό. Tο έργο αυτό κυκλοφόρησε στην Αμερική, και αμέσως σκαρφάλωσε στις πρώτες θ..

22,00€ 19,80€

Cashflow quadrant -10%

Cashflow quadrant

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. ..

26,00€ 23,40€

Σχολή επιχειρηματιών του πλούσιου μπαμπά -10%

Σχολή επιχειρηματιών του πλούσιου μπαμπά

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

14,50€ 13,05€

Ο οδηγός επενδύσεων του πλούσιου μπαμπά -10%

Ο οδηγός επενδύσεων του πλούσιου μπαμπά

Γραμμένο από τους συγγραφείς του #1 Bestseller των New York Times "Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς", το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα μέσω των Εκδόσεων Κλειδάριθμος, το βιβλίο "Ο Οδηγός Επενδύσεων του Πλούσιου Μπαμπά" ΔΕΝ ενδείκνυται για όσους επενδυτές αναζητούν τη "γρήγορη λύση", ..

29,50€ 26,55€