Οικονομία - Επιχειρήσεις

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ειδικά θέματα οικονομετρίας -10%

Ειδικά θέματα οικονομετρίας

Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των διδακτικών βιβλίων και των μελετών στο επιστημονικό πεδίο της οικονομετρίας ολοένα και αυξάνεται σε διεθνές επίπεδο. Ο βασικός στόχος του βιβλίου Ειδικά θέματα οικονομετρίας είναι να δώσει στους αναγνώστες την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις σύγχρονες επιστημονικές..

35,00€ 31,50€

Επιχειρηματικότητα και μικρές επιχειρήσεις -10%

Επιχειρηματικότητα και μικρές επιχειρήσεις

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ; Το κορυφαίο σύγγραμμα του Paul Burns, Επιχειρηματικότητα και μικρές επιχειρήσεις: Εκκίνηση, Ανάπτυξη και Ωριμότητα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στην ακαδημαϊκή μελέτη ..

74,00€ 66,60€

Διοικητική Λογιστική - 15η έκδοση -10%

Διοικητική Λογιστική - 15η έκδοση

Αποκτήστε την εμπλουτισμένη 15η αμερικανική έκδοση Στη νέα του, 15η αμερικανική έκδοση, το βιβλίο Διοικητική Λογιστική των Garrison, Noreen, και Brewer όχι μόνο καθοδηγεί με ακρίβεια και σαφήνεια τους σπουδαστές –τόσο της Λογιστικής όσο και άλλων επιχειρηματικών ειδικοτήτων– στην ακαδημαϊκή τους ..

105,00€ 94,50€

Σύγχρονες δημόσιες σχέσεις -10%

Σύγχρονες δημόσιες σχέσεις

Αποκτήστε τη 2η πλήρως ενημερωμένη αγγλική έκδοση! Είτε σπουδάζετε δημόσιες σχέσεις είτε αναζητάτε μια ευκαιρία για να εισέλθετε σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και αναπτυσσόμενους κλάδους της εποχής μας –ακόμα και αν απλώς θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τις δημόσιες σχέσεις– το βιβλίο αυτό είναι..

29,00€ 26,10€