Εκλαϊκευμένες θεωρητικές επιστήμες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η μυθολογία με απλά λόγια -10%

Η μυθολογία με απλά λόγια

Ποιος είναι ο κατεργάρης θεός Μάουι; Τι είναι το Υδρομέλι της Ποίησης και με τι προίκιζε όσους το έπιναν; Τι έλεγε η αρχαία αιγυπτιακή μυθολογία για τον Κάτω Κόσμο;Το βιβλίο απαντά σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα, για περισσότερους από 80 μύθους απ’ όλο τον κόσμο. Γραμμένο με απλή και κατανοητή ..

22,00€ 19,80€

Η λογοτεχνία με απλά λόγια -10%

Η λογοτεχνία με απλά λόγια

Τι συμβολίζει η λευκή φάλαινα στο Μόμπι Ντικ; Τι είναι η ροή της συνείδησης στη λογοτεχνία; Και τι κοινό έχουν η Λολίτα και Το κουρδιστό πορτοκάλι; Σε αυτό το συλλογικό έργο, καλύπτονται τα βασικά ρεύματα, θέματα και είδη της λογοτεχνίας και εξετάζονται πάνω από 250 λογοτεχνικά έργα. Γραμμένο..

22,00€ 19,80€

Η φιλοσοφία με απλά λόγια -10%

Η φιλοσοφία με απλά λόγια

Πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν; Τι είναι η αλήθεια; Πώς μπορούμε να ζήσουμε μια ενάρετη ζωή; Από την αυγή της Ιστορίας, ο άνθρωπος διατυπώνει τέτοια σημαντικά ερωτήματα, καθώς και άλλα σχετικά με τη φύση της ζωής και την ύπαρξη –και οι μεγάλοι στοχαστές προτείνουν απαντήσεις που διαμορφώνουν διαρκώς..

22,00€ 19,80€

Συναρπαστικές επιστημονικές ιστορίες που δεν ειπώθηκαν ποτέ -10%

Συναρπαστικές επιστημονικές ιστορίες που δεν ειπώθηκαν ποτέ

  100 άγνωστες ή ξεχασμένες επιστημονικές ιστορίες που θα σ&a..

18,50€ 16,65€

50 Ψυχολογικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα -10%

50 Ψυχολογικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα

Το βιβλίο αυτό προσεγγίζει με κατανοητό και ευχάριστο τρόπο τις 50 σημαντικότερες ψυχολογικές θεωρίες!  Περιγράφει με απλό τρόπο τους μηχανισμούς του ανθρώπινου νου, παρουσιάζοντας παράλληλα πολλές από τις σημαντικότερες μορφές της ψυχολογίας, όπως τον Γουίλιαμ Τζέιμς, τον Άαρον Μπεκ και, ..

15,50€ 13,95€

50 Οικονομικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα -10%

50 Οικονομικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα

Το βιβλίο αυτό προσεγγίζει με απλό και συνοπτικό τρόπο τις 50 σημαντικότερες οικονομικές θεωρίες!  Ετοιμαστείτε για ένα εντατικό μάθημα οικονομικής θεωρίας, που θα δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα όχι μόνο τα οικονομικά ως επιστήμη αλλά και τις καταιγιστικές σύγχρονες διεθνείς κα..

15,50€ 13,95€

50 Φιλοσοφικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα -10%

50 Φιλοσοφικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα

Σκέπτομαι άρα υπάρχω, υπαρξισμός, διαλεκτικός υλισμός; Σωκρατική μέθοδος και αποδόμηση; Είναι πολύ πιθανό να τις ξέρετε αυτές τις φιλοσοφικές θεωρίες. Δηλαδή, σίγουρα θα τις έχετε όλες ακουστά. Γνωρίζετε, όμως, αρκετά γι’ αυτές ώστε να μπορείτε να πάρετε μέρος σε μια συζήτηση ή να εντυπωσιάσετε την ..

15,50€ 13,95€