Εκλαϊκευμένες θετικές επιστήμες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η οικονομία με απλά λόγια -10%

Η οικονομία με απλά λόγια

Ένα βιβλίο για αρχάριους αλλά και για όσους έχουν μελετήσει οικονομικά ζητήματα  Τι συμβαίνει σε μια οικονομική ύφεση; Σε τι μας εξυπηρετεί το χρήμα; Γιατί πληρώνουμε φόρους;   H οικονομία επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας: από το πώς πηγαίνουμε στη δουλειά μας μέχρι το πώς ξοδεύουμε..

22,00€ 19,80€

Πως λειτουργεί η ψυχολογία -10%

Πως λειτουργεί η ψυχολογία

Ένας πλήρης εικονογραφημένος οδηγός για την ψυχολογία Είμαστε γνήσιοι ή συμμορφωνόμαστε όλοι με τους κανόνες; Τι μας κάνει να θυμόμαστε; Γιατί ξεχνάμε; Μετριέται η νοημοσύνη; Ερωτήματα σαν αυτά αποτελούν τη βάση του έργου των μεγαλύτερων παγκοσμίως στοχαστών και ερευνητών στον συναρπαστικό κ..

22,00€ 19,80€

Οι επιχειρήσεις με απλά λόγια -10%

Οι επιχειρήσεις με απλά λόγια

Γνωρίστε τον κόσμο των επιχειρήσεων Πώς δημιουργείται μια επιτυχημένη εμπορική επωνυμία; Τι χαρακτηρίζει έναν μεγάλο επιχειρηματικό ηγέτη; Γιατί ορισμένες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν και άλλες ευημερούν; Στην πάροδο των χρόνων, οι γκουρού των επιχειρήσεων έχουν προσφέρει ιδέες και λύσεις που δια..

22,00€ 19,80€

Πώς λειτουργεί το σώμα μας -10%

Πώς λειτουργεί το σώμα μας

Ένας πλήρης εικονογραφημένος οδηγός για το ανθρώπινο σώμα! Ένα αυτοκίνητο, ένα πλυντήριο, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι... Όλα έχουν οδηγίες χρήσης. Εμείς, όμως, όχι. Ποιος μας λέει ότι πεινάμε; Γιατί αισθανόμαστε «πεταλούδες στο στομάχι» όταν έχουμε άγχος; Και γιατί το σώμα μας «χαλάει», προκαλών..

22,00€ 19,80€

Τον Γαλιλαίο τον κορόιδευαν -10%

Τον Γαλιλαίο τον κορόιδευαν

Ιδέες που δεν πίστεψε κανείς, κι όμως άλλαξαν τον κόσμο Σε αυτό το νέο μπεστ-σέλερ του, ο Albert Jack προσεγγίζει με χιούμορ και στοχασμό χίλια χρόνια εξέλιξης της ανθρωπότητας –παρουσιάζει αυτούς που οραματίστηκαν, αυτούς που δίδαξαν, αυτούς που αντιστάθηκαν και αυτούς που, στο τέλος, έπραξαν… ..

13,90€ 12,51€

Τι θα συνέβαινε αν… -10%

Τι θα συνέβαινε αν…

Επιστημονικές απαντήσεις σε εξωφρενικές ερωτήσεις Με απόλυτα επιστημονικό τρόπο, αλλά και μπόλικο χιούμορ, ο Randall Munroe, δημιουργός του εξαιρετικά δημοφιλούς διαδικτυακού κόμικ xkcd, δίνει απίστευτες απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις που μάλλον δεν θα σκεφτόσασταν να κάνετε ποτέ! Θα μπορούσ..

16,50€ 14,85€

Οι επιστήμες με απλά λόγια -10%

Οι επιστήμες με απλά λόγια

Ξεκίνησε όντως το Σύμπαν με μια Μεγάλη Έκρηξη; Είναι το φως κύμα, σωματίδιο, ή και τα δύο; Είμαστε ένοχοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη; Είναι δυνατή μια Θεωρία των Πάντων; Στο βιβλίο αυτό εξετάζονται οι πιο σημαντικές και συναρπαστικές επιστημονικές θεωρίες από τις αρχές της επιστήμης (600 π.Χ...

22,00€ 19,80€

3-λεπτα Στήβεν Χώκινγκ -10%

3-λεπτα Στήβεν Χώκινγκ

Γνωρίστε τη ζωή και το έργο του μέσα από 60 τρίλεπτα κείμεναΟ Στή..

18,00€ 16,20€

3-λεπτα Αϊνστάιν -10%

3-λεπτα Αϊνστάιν

Γνωρίστε τη ζωή και το έργο του μέσα από 60 τρίλεπτα κείμενα Μάθετε τα πάντα για τη ζωή και το έργο του Αϊνστάιν μέσα από μια περιεκτική αλλά και ολοκληρωμένη εισαγωγή. Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο είναι γραμμένο έτσι ώστε να κάνει προσιτές τις θεωρίες του σπουδαίου επιστήμονα σε όλους, ενώ παράλ..

18,00€ 16,20€

Οδηγός Χρήσης του Σύμπαντος -10%

Οδηγός Χρήσης του Σύμπαντος

Πώς να επιβιώσετε από τις μαύρες τρύπες, τα χρονικά παράδοξα κ&alpha..

17,50€ 15,75€

50 Επιστημονικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα -10%

50 Επιστημονικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα

Θεωρία του χάους, ενοποίηση, σχετικότητα; Η γάτα του Σρέντινγκερ και οι Νόμοι της κίνησης; Είναι πολύ πιθανό να τις ξέρετε αυτές τις επιστημονικές θεωρίες. Δηλαδή, σίγουρα θα τις έχετε όλες ακουστά. Γνωρίζετε, όμως, αρκετά γι’ αυτές ώστε να μπορείτε να πάρετε μέρος σε μια συζήτηση ή να εντυπωσιάσετε..

15,50€ 13,95€

Το ηλιακό σύστημα -10%

Το ηλιακό σύστημα

Οι πλανήτες και η δημιουργία τους Η αρμονική συνύπαρξη κάθε άστρου με τους πλανήτες του δεν είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων – κάθε ήλιος με τους πλανήτες του δημιουργείται συνολικά και συστηματικά μετά τη συμπύκνωση της διαστρικής σκόνης, με πρώτο αποτέλεσμα ένα νέο άστρο που περιβάλλεται από ένα φλο..

11,00€ 9,90€