Εκπαιδευτικές μέθοδοι

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Πληροφοριακή Παιδεία -10%

Πληροφοριακή Παιδεία

Η σχέση των φοιτητών με την πληροφορία Η έννοια της πληροφοριακής παιδείας μπορεί να γίνει αντιληπτή ως ένα σύνολο δεξιοτήτων και πρακτικών που συνδέονται με την αναζήτηση και χρήση πληροφοριών σε μια μεγάλη κλίμακα εφαρμογών –από τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας μέχρι τις εξειδικευμένες απαιτή..

12,00€ 10,80€

Νέες τεχνολογίες και μέσα επικοινωνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία -10%

Νέες τεχνολογίες και μέσα επικοινωνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία

    Οι νέες τεχνολογίες και τα επικοινωνιακά μέσα εκφράζουν και αντικατοπτρίζουν τη δημιουργικότητα της κοινωνίας στην οποία αναπτύσσονται. Αντικειμενικός στόχος του βιβλίου είναι η τεκμηριωμένη προσέγγιση και ερμηνεία της ένταξης των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία..

15,00€ 13,50€

Μάθηση μέσω δικτύων Η/Υ και του κυβερνοχώρου -10%

Μάθηση μέσω δικτύων Η/Υ και του κυβερνοχώρου

 Το βιβλίο αυτό είναι ένας πλήρης οδηγός για όσους ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν μεθόδους ηλεκτρονικής μάθησης στην εκπαίδευση, στην κατάρτιση της επιχείρησης, ή στο σχολείο, και στόχος του είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη στη σωστή εφαρμογή των στρατηγικών και των μεθόδων ηλεκτρονικής μάθησης. Απ..

11,00€ 9,90€

Θεωρίες μάθησης και εκπαιδευτικό λογισμικό -10%

Θεωρίες μάθησης και εκπαιδευτικό λογισμικό

 Το βιβλίο αποτελεί μια σύντομη αλλά περιεκτική καταγραφή των θεωριών μάθησης, των τρόπων δηλαδή με τους οποίους πιστεύουμε πως μπορεί ο άνθρωπος να μάθει. Οι θεωρίες μάθησης παρουσιάζονται έτσι ώστε να έχουν αναφορά στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Προλογίζε..

11,00€ 9,90€

Ηλεκτρονική μάθηση -10%

Ηλεκτρονική μάθηση

 Σύμφωνα με έγκυρες ερευνητικές μελέτες, η αγορά προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης προβλέπεται παγκοσμίως να φθάσει στο επίπεδο των $23,7 δις μέχρι το 2006, ενώ την επόμενη πενταετία αναμένεται να έχει ετήσιο ρυθμό αύξησης της τάξης του 35%. Οι προβλέψεις αυτές καταδεικνύουν τη σημασ..

27,00€ 24,30€

Εκπαιδευτικό λογισμικό -10%

Εκπαιδευτικό λογισμικό

 Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να καλύψει μέρος του κενού που υπάρχει στη βιβλιογραφία στον τομέα του εκπαιδευτικού λογισμικού, ιδιαίτερα σε θέματα σχεδίασης και αξιολόγησης, τόσο στον ελληνικό, όσο και στο διεθνή χώρο. Κάνει μια σύγχρονη αναφορά στα παραπάνω θέματα, καθώς και μια απόπειρα σύνδεσης ..

20,00€ 18,00€

Βιωματική εκπαίδευση και ανάπτυξη -10%

Βιωματική εκπαίδευση και ανάπτυξη

 Η πρωτοποριακή μέθοδος της Βιωματικής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης με περιπετειώδεις ομαδικές δραστηριότητες γνωρίζει τεράστια άνθιση τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια καινοτόμο εκπαιδευτική προσέγγιση που επιστρατεύει ευχάριστες δραστηριότητες, ασκήσεις και «παιχνίδια», διαμορφωμένα με τέτο..

21,00€ 18,90€

Διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας -10%

Διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας

 Προώθηση της μάθησης, ανάπτυξη ικανοτήτωνΣε αυτό το πρωτότυπ&o..

21,50€ 19,35€