Κοινωνικές επιστήμες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μετα-γράφοντας την τέχνη -10%

Μετα-γράφοντας την τέχνη

Πώς μπορεί η επίσκεψη σε μουσεία, πινακοθήκες και χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς να αποτελέσει, πέρα από αφορμή για ψυχαγωγία, κίνητρο δημιουργικής επικοινωνίας και συναλλαγής του επισκέπτη με τον υλικό και άυλο πολιτισμό; Πώς δύνανται οι χώροι αυτοί να αποτελέσουν μέσα αισθητικής απόλαυσης και ταυ..

12,20€ 10,98€

Χορευτικοί πολιτισμοί -10%

Χορευτικοί πολιτισμοί

Ένας τόμος επιτυχημένος και προσανατολισμένος στην έρευνα, ο οποίος συνδέει με εξαιρετικό τρόπο τη θεωρία με την πράξη σε ό,τι αφορά τις εθνογραφικές σπουδές, τον τουρισμό και τον χορό. Ένα αξιόλογο βιβλίο που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, κατάλληλο για την εμπεριστατωμέν..

17,00€ 15,30€

Εισαγωγή στην κοινωνιολογία - 11η έκδοση -10%

Εισαγωγή στην κοινωνιολογία - 11η έκδοση

Γεμάτο παραδείγματα από τη σύγχρονη κοινωνία, τα οποία εύκολα μπορούν να αναγνωρίσουν οι αναγνώστες, η Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία του Henry L. Tischler παρέχει πλήρη επισκόπηση των αντικειμένων της κοινωνιολογίας σε έναν περιεκτικό και καλαίσθητο τόμο. Ο συγγραφέας ξεκινά εξοπλίζοντάς σας με τα ..

46,00€ 41,40€

Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων -10%

Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων

Ένα συναρπαστικό, απολαυστικό βιβλίο που προσφέρει τροφή για σκέψη. «Ονομάζομαι Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ και κατάγομαι από αριστοκρατική γενιά. Από την κυριότητα της οικογένειάς μου έχουν περάσει αμέτρητοι δούλοι. Γνωρίζουμε τα πάντα για τη διαχείρισή τους.» Ο Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ δίνει πρακτικές συμβ..

12,90€ 11,61€

Το μεγάλο πείραμα - Ο συνεταιρισμός με αγνώστους

…Η καθημερινότητά μας είναι πολύ πιο παράξενη απ’ όσο νομίζουμε και στηρίζεται σε εύθραυστα θεμέλια. Αυτό είναι το ανησυχητικό μήνυμα της εξελικτικής ιστορίας του ανθρώπινου είδους, που οφείλεται σε ένα εκπληκτικό πείραμα που εφαρμόστηκε μόλις δέκα χιλιάδες χρόνια πριν. Κανείς δεν θα μπορούσε να έχε..

6,00€

Ιστορίες για Ποδήλατα, Βακελίτες και Λαμπτήρες -10%

Ιστορίες για Ποδήλατα, Βακελίτες και Λαμπτήρες

 Πώς η κοινωνία κατευθύνει τις κοινωνικές εξελίξεις, και &t..

25,00€ 22,50€

Το σύνδρομο του κοινωνικού στάτους

  Πώς η κοινωνική θέση επηρεάζει την υγεία και τη μακροζωία μας Σε αυτό το βιβλίο-ορόσημο, ο επιδημιολόγος Michael Marmot συγκεντρώνει στοιχεία από έρευνες σχεδόν τριάντα χρόνων για να δείξει ότι η κοινωνική θέση δεν αποτελεί υποσημείωση για τα αίτια της κακής υγείας – είναι η κύρια αιτία. ..

6,00€