Φυσική

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τα πειράματα του Mr Chem -10%

Τα πειράματα του Mr Chem

Ένα βιβλίο που έρχεται να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των παιδιών, να τα ενθαρρύνει να πάρουν πρωτοβουλίες και να αναπτύξουν κριτική σκέψη. Η διαδικασία της μάθησης μετατρέπεται σε παιχνίδι, με το οποίο μπορεί όλη η οικογένεια να περάσει δημιουργικές ώρες. Ο Mr Chem (Μίστερ Κεμ) μπαίνει στο ε..

16,60€ 14,94€

Διανυσματικός λογισμός στις φυσικές επιστήμες -10%

Διανυσματικός λογισμός στις φυσικές επιστήμες

Σε αυτό το βιβλίο εξετάζεται η θεωρία των διανυσματικών συναρτήσεων και οι εφαρμογές της στις φυσικές επιστήμες. Το κύριο μέρος της ύλης του βιβλίου απευθύνεται σε φοιτητές πρώτου και δεύτερου έτους σπουδών σε τμήματα θετικών επιστημών. Πρωταρχικός στόχος των συγγραφέων είναι να εισαγάγουν τους φοιτ..

45,00€ 40,50€

Αρχές Θερμοδυναμικής για μηχανικούς - (έκδοση SI) -10%

Αρχές Θερμοδυναμικής για μηχανικούς - (έκδοση SI)

Επιστημονική επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Χαράλαμπος Βάρβογλης, Αριστοτέλειο Πανεπ. Θεσσαλονίκης Η θερμοδυναμική ασχολείται με τη μελέτη της ενέργειας και η ενέργεια είναι η κινητήρια δύναμη του σύγχρονου κόσμου. Στη θερμοδυναμική στηρίζεται όλη η σύγχρονη τεχνολογία, κάτι που θα συνεχίσει να ισχ..

44,00€ 39,60€

Βασικές αρχές Φυσικής - Τόμος 2 -10%

Βασικές αρχές Φυσικής - Τόμος 2

Ηλεκτρομαγνητισμός, οπτική, κβαντική μηχανική. Σε αυτό το περιεκτικό βιβλίο, ο R. Shankar, ένας φυσικός με παιδαγωγικό χάρισμα, γνωστός για τον μεταδοτικό ενθουσιασμό του, εξηγεί με εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις αρχές του ηλεκτρομαγνητισμού, της οπτικής και της κβαντικής μηχανικής. Το βιβλίο αποτ..

43,50€ 39,15€

Βασικές αρχές Φυσικής -10%

Βασικές αρχές Φυσικής

Mηχανική, σχετικότητα, θερμοδυναμική, ηλεκτρομαγνητισμός, οπτική, κβαντική μηχανική. Σε αυτό το περιεκτικό βιβλίο, ο R. Shankar, ένας φυσικός με παιδαγωγικό χάρισμα, γνωστός για τον μεταδοτικό ενθουσιασμό του, εξηγεί με εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις αρχές της μηχανικής, της σχετικότητας, της θερμ..

73,00€ 65,70€

Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική - Θεωρία & ασκήσεις -10%

Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική - Θεωρία & ασκήσεις

Με δυνατότητα απόκτησης μέσω Internet του προγράμματος "Mollier" και των διαγραμμάτων h-s και t-s νερού-υδρατμού σε μορφή pdf και dwg (αναγνωρίσιμη από το AutoCAD) Χαρακτηριστικά του βιβλίου: 95 ασκήσεις, εκ των οποίων οι 47 υποδειγματικά λυμένες Έγχρωμα διαγράμματα h-s και t-s των ιδιοτή..

25,50€ 22,95€

Βασικές αρχές Φυσικής - Τόμος 1 -10%

Βασικές αρχές Φυσικής - Τόμος 1

Σε αυτό το περιεκτικό βιβλίο, ο R. Shankar, ένας φυσικός με παιδαγωγικό χάρισμα, γνωστός για τον μεταδοτικό ενθουσιασμό του, εξηγεί τις θεμελιώδεις έννοιες της νευτώνειας μηχανικής, της ειδικής σχετικότητας, των κυμάτων, των ρευστών, της θερμοδυναμικής και της στατιστικής μηχανικής. Το βιβλίο απο..

35,00€ 31,50€

Φυσική περιβάλλοντος -10%

Φυσική περιβάλλοντος

Το αναγκαίο συμπλήρωμα στην ελληνική βιβλιογραφία για τη Φυσική  περιβάλλοντος Η Φυσική περιβάλλοντος έρχεται να καλύψει το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο όπως διδάσκεται σε πολλά ελληνικά Πανεπιστήμια, καθώς η διαθέσιμη ενημερωμένη ελληνόγλωσση βιβλιογραφία είναι σχετικά περιορισμένη. Ο..

29,00€ 26,10€

Εισαγωγή στη Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων -10%

Εισαγωγή στη Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων

Γνωρίστε τη 2η ενημερωμένη αγγλική έκδοση! Η δεύτερη αγγλική έκδοση αυτού του διδακτικού συγγράμματος που έχει τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης είναι πλήρως ενημερωμένη, ώστε να περιλαμβάνει την ανακάλυψη του μποζονίου Higgs και άλλες πρόσφατες εξελίξεις και να προσφέρει για πρώτη φορά στους προπτυχι..

41,00€ 36,90€

Κβαντική Φυσική -10%

Κβαντική Φυσική

3η αμερικανική έκδοση Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο εγχειρίδιο αποτελεί μια αναλυτική εισαγωγή στην κβαντική φυσική και καλύπτει το κενό που υπάρχει μεταξύ των μαθημάτων σύγχρονης φυσικής και των μαθημάτων που προσεγγίζουν με αυστηρό τρόπο την κβαντομηχανική. Απευθύνεται σε φοιτητές θετικών επ..

37,00€ 33,30€

Φυσική για Επιστήμονες και Μηχανικούς - Μηχανική, Ταλαντώσεις και μηχανικά κύματα, Θερμοδυναμική, Σχετικότητα -10%

Φυσική για Επιστήμονες και Μηχανικούς - Μηχανική, Ταλαντώσεις και μηχανικά κύματα, Θερμοδυναμική, Σχετικότητα

8η αμερικανική έκδοση Το διεθνώς καταξιωμένο διδακτικό σύγγραμμα Φυσικής κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική γλώσσα. Ιδανικό για προγράμματα σπουδών επιστημονικής και πολυτεχνικής κατεύθυνσης, παρουσιάζει με απλό, περιεκτικό και εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις έννοιες και αρχές της Φυσικής. ..

99,90€ 89,91€

Φυσική για Επιστήμονες και Μηχανικούς - Ηλεκτρισμός και μαγνητισμός, Φώς και οπτική, Σύγχρονη φυσική -10%

Φυσική για Επιστήμονες και Μηχανικούς - Ηλεκτρισμός και μαγνητισμός, Φώς και οπτική, Σύγχρονη φυσική

8η αμερικανική έκδοση Αυτό το διεθνώς καταξιωμένο διδακτικό σύγγραμμα παρουσιάζει με απλό, περιεκτικό και εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις έννοιες και αρχές της Φυσικής. Στις σελίδες του καλύπτονται ο Ηλεκτρισμός, ο Μαγνητισμός, το Φως, η Οπτική και η Σύγχρονη Φυσική, και είναι ιδανικό για προγρά..

99,90€ 89,91€