Θετικές επιστήμες

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Συστήματα αυτομάτου ελέγχου - 10η έκδοση -10%

Συστήματα αυτομάτου ελέγχου - 10η έκδοση

Μια ολοκληρωμένη δέσμη εργαλείων για τη διδασκαλεία, την εκμάθηση και την κατανόηση των βασικών εννοιών των συστημάτων αυτομάτου ελέγχου. Σε όλες του τις εκδόσεις, που έχουν γίνει δεκτές με λαμπρές κριτικές, το βιβλίο Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου εισάγει τους φοιτητές στις θεμελιώδεις έννοιες των ..

73,00€ 65,70€

Συστήματα και Επιστήμη Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS) - 4η έκδοση -10%

Συστήματα και Επιστήμη Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS) - 4η έκδοση

Η αποτελεσματική χρήση των τεράστιων πόρων γεωγραφικών πληροφοριών που είναι σήμερα διαθέσιμοι απαιτεί κάτι περισσότερο από τη χρήση εξελιγμένης και ισχυρής τεχνολογίας για την επίλυση προβλημάτων. Απαιτεί την επιστημονική σκέψη που θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος ..

62,00€ 55,80€

Εισαγωγή στην ανάλυση πειραματικών μετρήσεων - Απλά πειράματα φυσικής -10%

Εισαγωγή στην ανάλυση πειραματικών μετρήσεων - Απλά πειράματα φυσικής

Κριτής κάθε επιστημονικής θεωρίας είναι το πείραμα –η εκτέλεση ενός πειράματος απαιτεί μεγάλο χρόνο προετοιμασίας, εξειδικευμένα όργανα μέτρησης, οξυδέρκεια και διορατικότητα. Τα βιβλία που κυκλοφορούν διεθνώς για την ανάπτυξη της πειραματικής διαίσθησης σε φοιτητές και μαθητές είναι πολύ λίγα, κ..

25,00€ 22,50€

Εισαγωγή στην Οικοτοξικολογία -10%

Εισαγωγή στην Οικοτοξικολογία

4η Αμερικανική Έκδοση Το βιβλίο Εισαγωγή στην οικοτοξικολογία, στην τέταρτη πλέον έκδοσή του, ξεπερνά τα παραδσιακά όρια των επιστημονικών κλάδων και προσφέρει στους αναγνώστες μια ολοκληρωμένη θεώρηση της οικοτοξικολογίας από τα μόρια έως τα οικοσυστήματα. Αυτή η νέα έκδοση του καθιερωμένου εκπα..

28,00€ 25,20€

Ταξινομικά συστήματα βιβλιοθηκών -10%

Ταξινομικά συστήματα βιβλιοθηκών

Σε αυτό το βιβλίο επιχειρείται μια συνολική θεωρητική προσέγγιση των μεθόδων με τις οποίες ο τομέας της Βιβλιοθηκονομίας και της Επιστήμης της Πληροφορίας διαχειρίζεται τη συλλογή, την οργάνωση, την περιγραφή και την ταξινόμηση της γνώσης. Σε αυτό το πλαίσιο, το βιβλίο Ταξινομικά συστήματα βιβλιο..

26,00€ 23,40€

Περιγραφικά δεδομένα στον 21ο αιώνα -10%

Περιγραφικά δεδομένα στον 21ο αιώνα

Από τον Μάρτιο του 2013 τέθηκε σε εφαρμογή, τόσο από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ όσο και από τη Βρετανική Βιβλιοθήκη, το νέο Πρότυπο Περιγραφής Πόρου και Πρόσβασης (Resource Description and Access, RDA), με στόχο την αντικατάσταση των παλαιότερων Κανόνων Καταλογογράφησης ΑΑCR2. Η ευρεία π..

21,00€ 18,90€

Εισαγωγή στη Γεωδαισία, τον Δορυφορικό Εντοπισμό και την Αλτιμετρία -10%

Εισαγωγή στη Γεωδαισία, τον Δορυφορικό Εντοπισμό και την Αλτιμετρία

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές όσο και σε επαγγελματίες μηχανικούς και επιστήμονες. Αναλύονται διεξοδικά οι θεμελιώδεις αρχές της Γεωδαισίας καθώς και οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται μεταξύ άλλων με τα συστήματα δορυφορικού και αδρανε..

45,00€ 40,50€