Τεχνικά - Τεχνολογικά

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Εισαγωγή στη μέθοδο πεπερασμένων στοιχείων - 6η έκδοση - (έκδοση SI) -10%

Εισαγωγή στη μέθοδο πεπερασμένων στοιχείων - 6η έκδοση - (έκδοση SI)

Σκοπός της έκτης έκδοσης, η οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στο Διεθνές Σύστημα Μονάδων, είναι να παρουσιάσει μια κατανοητή και τεκμηριωμένη προσέγγιση στη μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων, κατάλληλη τόσο για προπτυχιακούς όσο και για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το βιβλίο γράφτηκε ώστε να αποτελέσει ..

73,00€ 65,70€

Ψηφιακά Συστήματα Μετρήσεων -10%

Ψηφιακά Συστήματα Μετρήσεων

Το βιβλίο αυτό «απαντά» στις πραγματικές ανάγκες ενός μηχανικού, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης ενός λειτουργικού και ολοκληρωμένου ψηφιακού συστήματος μετρήσεων. Παρουσιάζει τις επικρατέστερες τεχνολογίες και μεθοδολογίες για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων εφαρμογών λήψης, επεξεργασίας και διαχείρισης μ..

39,00€ 35,10€

Εμβιομηχανική (Bioengineering) Θεμελιώδεις αρχές -10%

Εμβιομηχανική (Bioengineering) Θεμελιώδεις αρχές

Συνδυάζοντας τις αρχές της μηχανικής με την επίλυση μεγάλου αριθμού προβλημάτων, αυτό το βιβλίο υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση των αρχών διατήρησης που συνιστούν τα θεμέλια της εμβιομηχανικής. Δείχνει πώς οι αρχές διατήρησης (μάζας, ενέργειας, ορμής, ηλεκτρικού φορτίου) εφαρμόζονται σε βι..

62,00€ 55,80€

Διαχείριση τεχνικών έργων - Τόμος Α -10%

Διαχείριση τεχνικών έργων - Τόμος Α

Η ανθρώπινη δραστηριότητα δημιούργησε μεγάλα και σπουδαία τεχνικά έργα στη διαδρομή των αιώνων, έργα που σήμερα θαυμάζουμε ως μνημεία. Τα περισσότερα από αυτά έγιναν χωρίς την επιστημονική βοήθεια της διαχείρισης τεχνικών έργων, μια και αυτή εμφανίστηκε πολύ αργότερα, μόλις στις αρχές του 20ου αιώνα..

19,00€ 17,10€

Στοιχεία δομικών μηχανών και ασφάλειας έργων -10%

Στοιχεία δομικών μηχανών και ασφάλειας έργων

Η ορθή εκτίμηση της παραγωγικότητας των δομικών μηχανών στην κατασκευαστική δραστηριότητα αποτελεί προτεραιότητα, ιδιαίτερα σε εποχές αυξημένου ανταγωνισμού. Ταυτόχρονα πρέπει να γίνεται μέσα σε συνθήκες ασφάλειας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους διερχόμενους και τους περιοίκους. Καινο..

13,00€ 11,70€

Βασικές αρχές Μικροηλεκτρονικής - 2η έκδοση -10%

Βασικές αρχές Μικροηλεκτρονικής - 2η έκδοση

Τα κυκλώματα με μια νέα προοπτική! Σε αυτή τη νέα έκδοση του Βασικές αρχές Μικροηλεκτρονικής, ο Behzad Razavi εφαρμόζει τεχνικές δοκιμασμένες στην αίθουσα διδασκαλίας και στη βιομηχανία για να διδάξει ανάλυση και σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Βασίζεται σε μια προσέγγιση «ανάλυσης με απλή θε..

75,00€ 67,50€