Θεωρία υπολογιστών

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ψηφιακή σχεδίαση και αρχιτεκτονική υπολογιστών - Έκδοση ARM -10%

Ψηφιακή σχεδίαση και αρχιτεκτονική υπολογιστών - Έκδοση ARM

Ξεκινώντας από τις ψηφιακές λογικές πύλες και προχωρώντας σταδιακά στη σχεδίαση συνδυαστικών και ακολουθιακών κυκλωμάτων, οι Harris και Harris χρησιμοποιούν αυτά τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία ως βάση για τη σχεδίαση ενός πραγματικού επεξεργαστή ARM, κάτι που, με δεδομένο ότι πάνω από το 75% του παγκό..

57,00€ 51,30€

Σχεδίαση αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS -10%

Σχεδίαση αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS

Το πλέον καθιερωμένο βιβλίο για τη σχεδίαση αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων Το βιβλίο Σχεδίαση αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS προσφέρει μια νέα οπτική στην ανάλυση και τον σχεδιασμό αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS. Δίνει έμφαση στις θεμελιώδεις έννοιες, αλλά και σε νέα υποδ..

69,00€ 62,10€

Ψηφιακή σχεδίαση - Αρχές και πρακτικές - 5η έκδοση -10%

Ψηφιακή σχεδίαση - Αρχές και πρακτικές - 5η έκδοση

Το βιβλίο Ψηφιακή σχεδίαση – Αρχές και πρακτικές θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις που χρειάζεστε στο υψηλό επίπεδο (γλώσσες HDL, με έμφαση στη Verilog), στο χαμηλό επίπεδο (ηλεκτρικά κυκλώματα), και στο «απέραντο ενδιάμεσο» που περιλαμβάνει τις πύλες, τα φλιπ-φλοπ και τα δομικά στοι..

74,00€ 66,60€

Εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών - 3η έκδοση -10%

Εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών - 3η έκδοση

Βασισμένο στις οδηγίες του υποδειγματικού προγράμματος σπουδών της ACM, αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο βιβλίο αποτελεί τον ιδανικό οδηγό τόσο για φοιτητές πληροφορικής όσο και για επαγγελματίες του χώρου. Εύχρηστο και εύκολο στην κατανόηση, το βιβλίο καλύπτει όλες τις θεμελιώδεις έννοιες που είναι..

57,00€ 51,30€

Μικροεπεξεργαστές και σχεδιασμός Μικροϋπολογιστικών συστημάτων -10%

Μικροεπεξεργαστές και σχεδιασμός Μικροϋπολογιστικών συστημάτων

Ένας πλήρης οδηγός για να κατανοήσουν οι σπουδαστές κάθε ..

43,90€ 39,51€

Προγραμματισμός μαζικά παράλληλων επεξεργαστών -10%

Προγραμματισμός μαζικά παράλληλων επεξεργαστών

«Για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τον φωτεινό δρόμο των GPU προς την παραλληλία, αυτό το νέο βιβλίο των David Kirk και Wenmei Hwu είναι θείο δώρο: παρουσιάζει την CUDATM, μια γλώσσα προγραμματισμού παραλληλίας δεδομένων που μοιάζει με τη C, και την TeslaTM, την αρχιτεκτονική της πρόσφατης γεν..

21,00€ 18,90€

Προγραμματισμός και αρχιτεκτονική συστημάτων παράλληλης επεξεργασίας -10%

Προγραμματισμός και αρχιτεκτονική συστημάτων παράλληλης επεξεργασίας

Το βιβλίο αυτό είναι ένας συστηματικός και κατανοητός οδηγός που εισάγει τον αναγνώστη στον δυναμικά εξελισσόμενο κόσμο της παράλληλης επεξεργασίας. Είναι ιδανικό για φοιτητές του χώρου, ερευνητές και προγραμματιστές, με μόνη προϋπόθεση ορισμένες βασικές γνώσεις αλγοριθμικής και προγραμματισμού. ..

21,00€ 18,90€

Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών - Β' τόμος -10%

Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών - Β' τόμος

  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ     * Υπάρχουν διαθέσιμες διαφάνειες για τους καθηγητές. *       "Οι Ν. Πάτερσ..

53,00€ 47,70€

Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών - Α' τόμος -10%

Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών - Α' τόμος

  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ     * Υπάρχουν διαθέσιμες διαφάνειες για τους καθηγητές. *       "Οι Πάτερσον ..

69,00€ 62,10€

Μη γραμμική βελτιστοποίηση

Μη γραμμική βελτιστοποίηση..

0,00€

Προσωπικοί υπολογιστές έξυπνα & γρήγορα -10%

Προσωπικοί υπολογιστές έξυπνα & γρήγορα

 Μάθετε τα πάντα για τους Προσωπικούς Υπολογιστές, από τις συσκευές και το υλικό τους, μέχρι την προστασία από ιούς και την ασφάλεια των δεδομένων σας. Ένας πλήρης Οδηγός που καλύπτει με λεπτομέρειες και σαφήνεια ένα μεγάλο εύρος τεχνικών θεμάτων. Μπείτε στην καρδιά των υπολογιστών, και γνωρίστ..

27,00€ 24,30€

Βασικές αρχές θεωρίας κωδικοποίησης και κρυπτογραφίας -10%

Βασικές αρχές θεωρίας κωδικοποίησης και κρυπτογραφίας

    Δεύτερη αμερικανική έκδοση, αναθεωρημένη και διευρυμένη «...μια εξαιρετική εισαγωγή στο αντικείμενο, αλλά σε τέτοιο επίπεδο που επιτρέπει να αναπτυχθούν όλες οι σημαντικές έννοιες.» —Zentralblatt fur Mathematik und ihre Grenzgebiete Σε αυτό το εξαιρετικά επιτυχημένο δ..

28,00€ 25,20€