Δικτύωση - Επικοινωνίες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Δίκτυα υπολογιστών - 6η έκδοση -10%

Δίκτυα υπολογιστών - 6η έκδοση

Το βιβλίο αυτό βρίσκεται πια στην έκτη έκδοσή του στη σαραντάχρονη πορεία του. Κάθε έκδοση αντιστοιχούσε σε μια διαφορετική φάση στον τρόπο χρήσης των δικτύων υπολογιστών. Όταν εμφανίστηκε η πρώτη έκδοση, το 1980, τα δίκτυα αποτελούσαν απλώς μια ακαδημαϊκή περιέργεια. Τώρα, στην έκτη έκδοση, η έμφασ..

73,50€ 66,15€

Θεωρία τηλεπικοινωνιακής κινήσεως και εφαρμογές -10%

Θεωρία τηλεπικοινωνιακής κινήσεως και εφαρμογές

Το βιβλίο Θεωρία τηλεπικοινωνιακής κινήσεως και εφαρμογές απευθύνεται κατ’ αρχήν σε τηλεπικοινωνιακούς μηχανικούς και μηχανικούς Η/Υ, ιδιαιτέρως σε όσους ειδικεύονται στον τομέα των δικτύων ως σχεδιαστές, αναλυτές ή διαχειριστές. Πρόθεση του συγγραφέα είναι το βιβλίο να αποτελέσει κύριο εγχειρίδι..

27,00€ 24,30€

Το βιβλίο του Twitter - 2η έκδοση -10%

Το βιβλίο του Twitter - 2η έκδοση

Ένας οδηγός για «αθώους» χρήστες - 2η έκδοση  Σας ενθουσιάζει η ιδέα να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο; Θέλετε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το Twitter αλλά δεν ξέρετε πώς; Ακούσατε για ένα tweet που προκάλεσε «θόρυβο» ή αναστάτωσε την πολιτική ζωή της χώρας..

7,50€ 6,75€

Δίκτυα και διαδίκτυα υπολογιστών - 6η αμερικανική έκδοση -10%

Δίκτυα και διαδίκτυα υπολογιστών - 6η αμερικανική έκδοση

Γραμμένο από έναν διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικό, το βιβλίο αυτό καλύπτει όλα τα θέματα της δικτύωσης –από τις εφαρμογές και τα πρωτόκολλα του Internet μέχρι τις λεπτομέρειες χαμηλού επιπέδου, όπως η μετάδοση δεδομένων και η καλωδίωση– και δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να κατανοήσει πώς χρησιμοπο..

75,00€ 67,50€

Ασφάλεια υπολογιστών - Αρχές και πρακτικές -10%

Ασφάλεια υπολογιστών - Αρχές και πρακτικές

3η αμερικανική έκδοση Μια ενημερωμένη μελέτη στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστών Το βιβλίο Ασφάλεια Υπολογιστών – Αρχές και Πρακτικές αποτελεί μια αναλυτική επισκόπηση των εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστών και απευθύνεται τόσο στο ακαδημαϊκό κοινό όσο και στους επαγγελματίες μηχα..

64,00€ 57,60€

Βασικές αρχές συστημάτων επικοινωνίας -10%

Βασικές αρχές συστημάτων επικοινωνίας

Γραμμένο από έναν βραβευμένο ειδικό των επικοινωνιών, το βιβλίο αυτό προσφέρει μια συμπαγή παρουσίαση της θεωρίας επικοινωνιών φυσικού επιπέδου εμπλουτισμένη με υλοποιήσεις και παραδείγματα στο MATLAB. Υιοθετεί μια σύγχρονη προσέγγιση στη θεωρία των επικοινωνιών, που αντανακλά τις τρέχουσες τεχνι..

52,00€ 46,80€

Το βιβλίο του twitter -10%

Το βιβλίο του twitter

 Ένας οδηγός για «αθώους» χρήστεςTwitter, ο καλύτερος τρόπος &gamma..

7,50€ 6,75€

Δίκτυα υπολογιστών - 5η Αμερικανική έκδοση -10%

Δίκτυα υπολογιστών - 5η Αμερικανική έκδοση

Πέμπτη αμερικανική έκδοση Κυκλοφορεί πλέον στα ελληνικά και η πέμπτη αμερικανική έκδοση του παγκόσμιου μπεστ σέλερ, που έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τη δικτύωση. Το βιβλίο αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στον τομέα της δικτύωσης και είναι πλήρως ενημερωμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες...

75,00€ 67,50€

Ασκήσεις προσομοίωσης δικτύων για το βιβλίο «Δίκτυα υπολογιστών: Μια προσέγγιση από τη σκοπιά των συστημάτων» -10%

Ασκήσεις προσομοίωσης δικτύων για το βιβλίο «Δίκτυα υπολογιστών: Μια προσέγγιση από τη σκοπιά των συστημάτων»

Η καλύτερη μέθοδος για την αφομοίωση των τεχνολογιών και των εννοιών που αφορούν τα δίκτυα υπολογιστών είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος στο οποίο οι σπουδαστές και οι επαγγελματίες των δικτύων να μπορούν να δουν στην πράξη πώς λειτουργούν τα δίκτυα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο λογισμικού που πρ..

17,00€ 15,30€

Ο οδηγός της Cisco για τη δικτύωση -10%

Ο οδηγός της Cisco για τη δικτύωση

 2η αμερικανική έκδοσηΈνας πλήρης εποπτικός οδηγός για τις &..

35,00€ 31,50€