Πληροφορική

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τεχνητή Νοημοσύνη - 4η έκδοση -10%

Τεχνητή Νοημοσύνη - 4η έκδοση

Από τον πρόλογο των συγγραφέων: Αυτή η έκδοση του βιβλίου παρουσιάζει τις αλλαγές που συνέβησαν στην ΤΝ από την προηγούμενη έκδοση του 2010. Γενικά, περίπου το 25% του περιεχομένου του βιβλίου είναι εντελώς καινούργιο. Το υπόλοιπο 75% έχει ξαναγραφεί σε μεγάλο βαθμό ώστε να παρουσιάζει μια πιο..

99,90€ 89,91€

7+1 Ελληνικά Microsoft Windows 10 - Office 2019/365 -10%

7+1 Ελληνικά Microsoft Windows 10 - Office 2019/365

Γνωρίστε τον κόσμο των υπολογιστών μέσα από ένα και μόνο βιβλίο. Windows - Word -Excel -PowerPoint -Access -Outlook -Εισαγωγή στους Η/Υ + Εισαγωγή στο Internet Γραμμένο με απλά λόγια, απευθύνεται σε όλους τους χρήστες υπολογιστών που θέλουν να μάθουν γρήγορα και εύκολα τα Microsoft Windows 10 ..

55,00€ 49,50€

Η επιστήμη των υπολογιστών - Μια διεπιστημονική προσέγγιση -10%

Η επιστήμη των υπολογιστών - Μια διεπιστημονική προσέγγιση

Επιστημονική επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Ιωάννης Χατζηλυγερούδης, Πανεπιστήμιο Πατρών   Το βιβλίο Η επιστήμη των υπολογιστών: Μια διεπιστημονική προσέγγιση των Robert Sedgewick και Kevin Wayne αποτελεί την ιδανική σύγχρονη εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών με προγραμματισμό σε Java ..

73,00€ 65,70€

Τεχνολογία Προϊόντων Λογισμικού -10%

Τεχνολογία Προϊόντων Λογισμικού

Μια εισαγωγή στη σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού Τα προϊόντα λογισμικού, όπως τα προγράμματα, οι εφαρμογές και υπηρεσίες Ιστού, και οι εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές, έχουν μεταμορφώσει την καθημερινή μας ζωή και την εργασία μας. Για την ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού δεν είναι ..

23,00€ 20,70€

Η θεμελίωση της πληροφορικής -10%

Η θεμελίωση της πληροφορικής

Ένα μοναδικό βιβλίο για τη θεμελίωση της πληροφορικής από τη δεκαετία του 1980 Το παρόν σύγγραμμα δεν είναι ένα ιστορικό βιβλίο που απλώς παρουσιάζει την τεχνολογία περασμένων δεκαετιών, όπως ίσως νομίσουν πολλοί αναγνώστες. Ένα ιστορικό βιβλίο οπωσδήποτε θα είχε ενδιαφέρον για όσους εκτιμούν, έσ..

22,00€ 19,80€

Το XeLaTeX για αρχάριους -10%

Το XeLaTeX για αρχάριους

Ένα βιβλίο για τον νέο χρήστη του XeLaTeX, μιας μοντέρνας έκδοσης του LaTeX με στόχο να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Η παρουσίαση των διαφόρων θεμάτων γίνεται με απλό και εύληπτο τρόπο και συνοδεύεται από πολλά παραδείγματα. Γίνεται εμπεριστατωμένη αναφορά σε θέματα σύνταξης απλών κειμένων, επισ..

22,00€ 19,80€

Ελληνικό Microsoft Office 2019 Βήμα Βήμα -10%

Ελληνικό Microsoft Office 2019 Βήμα Βήμα

Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε τα ελληνικά Microsoft Office 2019 και Office 365.   Μάθετε εύκολα πώς να χρησιμοποιείτε το Microsoft Office 2019 ή το Office 365 και πώς να κάνετε περισσότερα πράγματα πιο γρήγορα. Με τα βιβλία της σειράς Βήμα Βήμα θα βρείτε τις απαντήσεις που χ..

39,90€ 35,91€

Η επιστήμη των δεδομένων για επιχειρήσεις -10%

Η επιστήμη των δεδομένων για επιχειρήσεις

Αυτός ο εκτενής και αναλυτικός οδηγός παρουσιάζει τις θεμελιώδεις αρχές της επιστήμης των δεδομένων χωρίς εξεζητημένες τεχνικές λεπτομέρειες, και σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στη μεθοδολογία της αναλυτικής δεδομένων για την εξαγωγή χρήσιμων στοιχείων και την άντληση επιχειρηματικής αξίας από τα δεδο..

28,00€ 25,20€

Συστήματα υπολογιστών - Μια προσέγγιση από την πλευρά του προγραμματιστή -10%

Συστήματα υπολογιστών - Μια προσέγγιση από την πλευρά του προγραμματιστή

Το βιβλίο Συστήματα υπολογιστών: Μια προσέγγιση από την πλευρά του προγραμματιστή εισάγει τους αναγνώστες στις σημαντικές και διαχρονικές έννοιες στις οποίες βασίζονται τα υπολογιστικά συστήματα, δείχνοντας με τι τρόπο αυτές οι έννοιες επηρεάζουν την ορθότητα, την απόδοση και τη χρηστικότητα των προ..

74,00€ 66,60€

Σύγχρονα Λειτουργικά Συστήματα - 4η αμερικανική έκδοση -10%

Σύγχρονα Λειτουργικά Συστήματα - 4η αμερικανική έκδοση

Η πολυαναμενόμενη νέα έκδοση αυτού του παγκόσμιου best seller περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των λειτουργικών συστημάτων. Έχουν προστεθεί πολλές σελίδες με νέο περιεχόμενο και έχει αφαιρεθεί ξεπερασμένο υλικό. Αντλώντας από τη μεγάλη τους πείρα ως σχεδιαστές λειτουργικών συ..

75,00€ 67,50€

Τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού ως υπηρεσίας -10%

Τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού ως υπηρεσίας

Μια ευέλικτη προσέγγιση με χρήση υπολογιστικού νέφους Το βραβευμένο σύγγραμμα βιβλίο Τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού ως υπηρεσίας χρησιμοποιείται στα μαθήματα Massive Open Online Course CS169.1x και CS169.2x του Πανεπιστημίου UC Berkeley και του EdX, από τα οποία έχουν πιστοποιηθεί περισσότεροι α..

45,00€ 40,50€

Εισαγωγή στη Στατιστική με το SPSS για τις Κοινωνικές Επιστήμες -10%

Εισαγωγή στη Στατιστική με το SPSS για τις Κοινωνικές Επιστήμες

Το βιβλίο αυτό, προσαρμοσμένο από τα επιτυχημένα συγγράμματα των Howitt και Cramer, είναι ο απόλυτος οδηγός στη Στατιστική και το SPSS για σπουδαστές Κοινωνικών Επιστημών. Το εύρος των θεμάτων του καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών σε όλη την πορεία τους μέχρι το πτυχίο, αλλά και ακόμα παραπ..

57,00€ 51,30€