Γραμματέας Διεύθυνσης

-10% Γραμματέας Διεύθυνσης

Ερωτήσεις πιστοποιησης ΙΕΚ

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει τις απαραίτητες γνώσεις για την ειδικότητα «Γραμματέας Διεύθυνσης».

 Καλύπτει πλήρως τα θέματα του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ και οι απαντήσεις των ερωτήσεων είναι γραμμένες με τρόπο απλό, κατανοητό, αλλά και ολοκληρωμένο, με στόχο να διευκολύνουν τους σπουδαστές που επιθυμούν γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

 Ωστόσο, το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στους σπουδαστές ΙΕΚ. Περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει γνώσεις για τα καθήκοντα ενός στελέχους γραμματείας διεύθυνσης, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον.

 Οι συγγραφείς:

 O Αναστάσιος Μουμτζόγλου είναι διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής Διοικητικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού». Έχει διδάξει στην ΕΣΔΥ, στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας, στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔ και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Ποιότητα στην Υγεία (ΕΛ.Ε.Π.Υ.) και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πολλών συγγραμμάτων τα οποία έχουν εκδοθεί και κυκλοφορούν.

 Ο Σταύρος Αρχοντάκης είναι διευθυντής του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου του 401 Γ.Σ.Ν.Α. Έχει εργαστεί επί εξαετία ως καθηγητής σε δημόσια ΙΕΚ. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης και έχει διατελέσει εξεταστής θεωρητικού και πρακτικού μέρους σε εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ.

 H Ευτυχία Κόκκορα είναι διοικητικό στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης του ΤΕΙ Πειραιά και από το 2007 είναι υποδιευθύντρια του ΙΕΚ Χαϊδαρίου. Έχει συμμετάσχει ως αντιπρόεδρος βαθμολογικού κέντρου σε εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ και αποτελεί στέλεχος του ΟΕΕΚ από το 1993.

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Α. Μουμτζόγλου, Σ. Αρχοντάκης, Ε. Κόκκορα
Μετάφραση
Επιμέλεια
Σελίδες 184
Διαστάσεις 17 x 24 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό
Τιμή κοστολόγησης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 44140
  • ISBN : 978-960-461-488-2
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,00€
  • 14,40€

Ετικέτες: Γραμματέας Διεύθυνσης ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Ερωτήσεις εξετάσεις πιστοποίησης ΙΕΚ