Γλυκές πωλήσεις

-10% Γλυκές πωλήσεις

Πωλήσεις με τη μέθοδο Sweet

Θέλετε να επιτύχετε στις πωλήσεις πραγματικά;

Στις Γλυκές πωλήσεις, το νέο βιβλίο του David Sweet, παρουσιάζονται αποτελεσµατικές τεχνικές πώλησης οι οποίες σπάνια αποκαλύπτονται στα σεµινάρια πωλήσεων. Ο ∆ρ Sweet χρησιµοποιεί µια πρακτική προσέγγιση που προέκυψε µέσα από την πρόσφατη οικονοµική ύφεση.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, µελέτησε τις πρακτικές  και τις διαδικασίες που εφάρµοσαν οι εταιρείες οι οποίες, όχι µόνο επέζησαν, αλλά και επεκτάθηκαν, και η έρευνά του αυτή αποτέλεσε τη βάση για τη δηµιουργία του βιβλίου.

Σε αντίθεση µε άλλα εγχειρίδια πωλήσεων, οι Γλυκές πωλήσεις προσφέρουν έναν χρήσιµο οδηγό ανάπτυξης και εξάσκησης των δεξιοτήτων σας, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε. Με τις κατευθυντήριες αρχές που περιγράφει ο ∆ρ Sweet, ο αρχάριος πωλητής θα γίνει επαγγελµατίας και ο επαγγελµατίας θα γίνει πωλητής παγκόσµιας κλάσης.
 

Ο ∆ρ Ντέιβιντ Σουίτ  διαθέτει εικοσαετή και πλέον πείρα στον τοµέα του ανθρώπινου δυναµικού, µε δωδεκαετή εξειδίκευση στην ιαπωνική αγορά, και είναι ευρέως γνωστός ως οµιλητής και συγγραφέας. Έχειγράψει επίσης τα βιβλία Sweet Success και Recruit. Είναι ∆ιευθύνων Σύµβουλος της εταιρείας συµβούλων ανθρώπινου δυναµικού FocusCore Group.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας David K. Sweet, PhD
Μετάφραση Ευαγγελία Σταυροπούλου
Επιμέλεια
Σελίδες 176
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης 23/09/2020

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 41262
  • ISBN : 978-960-645-089-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,40€
  • 12,96€

Ετικέτες: Γλυκές πωλήσεις, Πωλήσεις με τη μέθοδο Sweet