Επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης ύφεσης

-10% Επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης ύφεσης

Αν θέλετε να μάθετε πώς να πάρετε στα χέρια σας την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ενώ μαίνεται η χειρότερη οικονομική κρίση από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1920, αυτό το βιβλίο θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε!

Διαβάστε το βιβλίο αυτό και ανακαλύψτε:

•Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που έχουν οδηγήσει στην Απόλυτη Ύφεση.

•Ποιες είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σημερινή οικονομική συγκυρία.

•Τι μπορείτε να κάνετε ώστε όχι απλώς να επιβιώσετε αλλά και να ευημερήσετε τα επόμενα χρόνια.

Ο Δρ Πράις, επιχειρηματίας, επενδυτής, και συγγραφέας βιβλίων για επιχειρήσεις, αναλύει τους διάφορους παράγοντες που συνέβαλαν στην Απόλυτη Ύφεση, τονίζει ότι η επιχειρηματικότητα πρέπει να βγει κερδισμένη από αυτόν τον πόλεμο, γιατί μόνο έτσι θα επιστρέψει η οικονομική ανάπτυξη, και υποστηρίζει ότι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες σήμερα – και για τις επόμενες δεκαετίες – δεν εμφανίζονται στην παραγωγή προϊόντων, κάτι που η Κίνα μπορεί να κάνει φθηνότερα, αλλά στο μάρκετινγκ και την προώθησή τους στην αγορά.

Έτσι, ο συγγραφέας μάς προτείνει μια στρατηγική μάρκετινγκ από άτομο σε άτομο την οποία ονομάζει Αλτρουιστικό Μάρκετινγκ™, κατά την οποία «οι άνθρωποι βοηθούν τον εαυτό τους βοηθώντας άλλους να βοηθήσουν τον εαυτό τους». Σε αντίθεση με τις επιθετικές, σοκαριστικές διαφημίσεις που κυριαρχούν στις ημέρες μας, το Αλτρουιστικό Μάρκετινγκ™ δραστηριοποιείται στην πιο ήπια πλευρά του καπιταλισμού, όπου προτεραιότητα έχουν η συνεργασία, η επικοινωνία, και η ομαδικότητα και όχι ο ανταγωνισμός και η επιδίωξη για χαμηλές τιμές.

«Η εξασθενημένη οικονομία αποτελεί την καλύτερη συγκυρία για να βρείτε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος», λέει ο Δρ Πράις. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει πληθώρα ταλαντούχων φιλόδοξων ανθρώπων που μένουν στο περιθώριο, είτε άνεργοι είτε υποαπασχολούμενοι, και διψούν για μια ευκαιρία να γίνουν κύριοι της ζωής τους αποκτώντας τη δική τους επιχείρηση. Το Αλτρουιστικό Μάρκετινγκ™ είναι η τέλεια λύση απέναντι στην Απόλυτη Ύφεση.»

DR. STEVE W. PRICE
Συγγραφέας του bestseller "ΧΡΥΣΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ"
Επιχειρηματίας, επενδυτής ακινήτων, και συγγραφέας βιβλίων για επιχειρήσεις που έγιναν μπεστ σέλερ. Μένει στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Steve W. Price
Σελίδες 144
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63131
  • ISBN : 978-960-461-373-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,90€
  • 10,71€

Ετικέτες: Επιβίωση σε συνθήκες απόλυτης ύφεσης ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ