Είσαι αυτό που πιστεύεις

-10% Είσαι αυτό που πιστεύεις

Αλλάξτε πεποιθήσεις και θα αλλάξει η ζωή σας!

Όλοι ζούμε στιγμές στις οποίες τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς μας δεν φαίνεται να ικανοποιούν τις ανάγκες μας. Στο νέο του βιβλίο, ο Χάιραμ Σμιθ υποδεικνύει τακτικές ανεκτίμητες για όσους θέλουν να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη.

Μέσα από ένα σαφές και απλό μοντέλο, αποκαλύπτει γιατί κάποια προβλήματα της ζωής μας προκύπτουν από τη συμπεριφορά μας. Στη συνέχεια, εξηγεί με απλά λόγια τα βήματα με τα οποία θα εντοπίσουμε και θα διορθώσουμε τις πεποιθήσεις που οδηγούν σε επιζήμιες συμπεριφορές.

Στην ουσία, περιγράφει μια αποτελεσματική διαδικασία μέσα από την οποία θα μπορέσετε να αλλάξετε τις συνήθειες και τις σχέσεις σας, ώστε να οδηγηθείτε σε προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες με μακροχρόνια διάρκεια.

«Ένα βιβλίο διορατικό, εμπνευσμένο, μεγαλοφυές! Όταν σηκώσετε τα μάτια σας απ’ την τελευταία σελίδα, θα αντικρίσετε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο.» –William B. Caldwell, Αντιστράτηγος ε.α. του αμερικανικού στρατού, Πρόεδρος της Στρατιωτικής Σχολής της Τζόρτζια

«Ο Σμιθ σάς εξηγεί τα απαραίτητα βήματα για να επιτύχετε θετικές και μόνιμες αλλαγές. Αφήστε τον να γίνει ο σοφός φίλος που σας νοιάζεται και θα σας οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.»
–Richard H. Brown, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Electronic Data Systems Inc., Cable and Wireless PLC και H&R Block Inc.

«Ο Χάιραμ τα κατάφερε και πάλι! Αν δεν γνωρίζετε το έργο του, να ξέρετε ότι, αφού διαβάσετε το βιβλίο Είσαι αυτό που πιστεύεις, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, θα εντυπωσιαστείτε και, πάνω απ’ όλα, θα βελτιωθείτε.» –Linda Eaton, Αντιπρόεδρος και Διευθύντρια Εκπαίδευσης του Cannon Financial Institute

 

Ο Χάιραμ Γ. Σμιθ είναι συνιδρυτής, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Franklin Covey, και συνιδρυτής της 3Gaps, μιας εταιρείας κατάρτισης για ιδιώτες και οργανισμούς. Είναι ο συγγραφέας πολλών αναγνωρισμένων βιβλίων, στα οποία συγκαταλέγονται τα The 3 Gaps, The 10 Natural Laws of Successful Time and Life Management και Το πιο σημαντικό, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

 

Λογοτεχνία
Συγγραφέας Hyrum Smith
Μετάφραση Δέσποινα Αλεξανδρή
Επιμέλεια
Σελίδες 128
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63169
  • ISBN : 978-960-461-861-3
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,90€
  • 8,01€

Ετικέτες: Είσαι αυτό που πιστεύεις