Εισαγωγή στη UML 3η αμερικανική έκδοση

-10% Εισαγωγή στη UML 3η αμερικανική έκδοση

Δείτε τον πίνακα περιεχομένων και ενδεικτικές σελίδες του βιβλίου

 

 

Το βιβλίο αυτό, που αποτελεί τη νέα έκδοση του κλασικού πλέον βιβλίου του Fowler, σας εισάγει στις καλύτερες τεχνικές σχεδιασμού αποδοτικών αντικειμενοστρεφών συστημάτων με τη UML, και απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τη δημιουργία επαγγελματικού λογισμικού.

 

 

Αποτελεί την καλύτερη πηγή για μια γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα κατανόησης και χρήσης της UML 2.0, αλλά και των προηγούμενων εκδόσεών της.

 

 

Το συστατικό του βιβλίου που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η σύντομη, περιεκτική και εστιασμένη παρουσίαση της δημοφιλούς γλώσσας μοντελοποίησης.

 

 

Για το λόγο αυτό απευθύνεται τόσο σε αυτούς που θέλουν να μάθουν γρήγορα τα βασικά της UML, όσο και σε εκείνους που χρειάζονται ένα εύχρηστο εγχειρίδιο αναφοράς πάνω στα συνηθέστερα θέματα που σχετίζονται με αυτήν.

 

 

Το βιβλίο περιλαμβάνει περιγραφή των πιο σημαντικών τύπων διαγραμμάτων της UML (κλάσεων, ακολουθίας, αντικειμένων, πακέτων, ανάπτυξης, περιπτώσεων χρήσης, μηχανής καταστάσεων, δραστηριοτήτων, επικοινωνίας, σύνθετης δομής, συστατικών, επισκόπησης αλληλεπιδράσεων, και χρονισμού).

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Martin Fowler
Επιμέλεια
Σελίδες 232

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 39009
  • ISBN : 960-209-957-7
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 34,00€
  • 30,60€

Ετικέτες: Εισαγωγή στη UML 3η αμερικανική έκδοση ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ UML 3Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ