Εισαγωγή στη Μηχανική - 2η έκδοση

-10% Εισαγωγή στη Μηχανική - 2η έκδοση

Για περισσότερα από 40 χρόνια, δεκάδες χιλιάδες σπουδαστές και φοιτητές έμαθαν τις βασικές αρχές της Μηχανικής από το κλασικό σύγγραμμα των Kleppner και Kolenkow.

Αυτή η νέα, αναθεωρημένη και βελτιωμένη έκδοση είναι ιδανική για μαθήματα κλασικής Μηχανικής τα οποία απευθύνονται σε πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές με βασικές γνώσεις Μαθηματικών.

Το βιβλίο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της πρώτης έκδοσης, αλλά σημαντικά βελτιωμένα.

Έτσι, σε αυτή τη νέα έκδοσή του το βιβλίο περιλαμβάνει:

  • Πολλά λυμένα παραδείγματα, απαιτητικά προβλήματα και πολυάριθμα σχήματα, αναδιαταγμένα ώστε να είναι καλύτερη η ροή των εννοιών.

  • Νέα παραδείγματα από τις πρόσφατες εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στον τομέα της Φυσικής, όπως η επιβράδυνση των ατόμων με λέιζερ, οι εξωπλανήτες και οι μαύρες τρύπες.

  • Μια ενότητα με συμβουλές, υποδείξεις και απαντήσεις στα προβλήματα που δίνονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου, η οποία ενισχύει τη διδακτική διαδικασία.

 

Ο Daniel Kleppner είναι Ομότιμος Καθηγητής Φυσικής στην έδρα Lester Wolfe του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT). Για τη συνεισφορά του στη διδασκαλία της Φυσικής, η Αμερικανική Ένωση Διδασκόντων Φυσικής (AAPT) του απένειμε το Μετάλλιο Oersted και η Αμερικανική Εταιρεία Φυσικής (APS) το Βραβείο Lilienfeld. Έχει επίσης τιμηθεί με το Βραβείο Wolf για τον κλάδο της Φυσικής και με το Αμερικανικό Μετάλλιο Θετικών Επιστημών.

Ο Robert Kolenkow διατέλεσε Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) όπου είχε εξαιρετική φήμη για την ικανότητά του στη διδασκαλία, κάτι που αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Εξέχουσας Διδασκαλίας Everett Moore Baker.

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Daniel Kleppner - Robert Kolenkow
Μετάφραση Βασίλειος Ζιώγας
Επιμέλεια Ιωάννης Ράπτης
Σελίδες 608
Διαστάσεις 21 x 29 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό
Τιμή κοστολόγησης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 46067
  • ISBN : 978-960-461-851-4
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 52,00€
  • 46,80€

Ετικέτες: Εισαγωγή στη Μηχανική - 2η αμερικανική έκδοση