Διαφορική Διάγνωση στην Αξονική Τομογραφία - 2η έκδοση

-10% Διαφορική Διάγνωση στην Αξονική Τομογραφία - 2η έκδοση

Ένα ανεκτίμητο βοήθημα αναφοράς στην αξιολόγηση εικόνων αξονικής τομογραφίας (ΑΤ), ιδανικό για κάθε ακτινολόγο στην καθημερινή του εργασία, για τους ειδικευόμενους που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, αλλά και για κάθε ιατρό που θέλει να ενισχύσει τη διαγνωστική του οξυδέρκεια και την ικανότητα ερμηνείας απεικονίσεων ΑΤ.

Σε αντίθεση με τα ακτινολογικά βιβλία που είναι προσανατολισμένα στις νόσους, το βιβλίο αυτό είναι οργανωμένο με βάση τα ευρήματα της αξονικής τομογραφίας, επιτρέποντας στον αναγνώστη να συνδυάσει αμέσως την κατάλληλη διαφορική διάγνωση με τα ευρήματα της ΑΤ.

                                    

Ειδικά χαρακτηριστικά της δεύτερης έκδοσης:

• Συνέχιση της επιτυχούς σύλληψης του Burgener: Ολοκληρωμένοι πίνακες περιγράφουν τα απεικονιστικά χαρακτηριστικά των διαφόρων νοσημάτων που παρουσιάζονται στην ΑΤ, μαζί με άλλα χαρακτηριστικά συνοδά απεικονιστικά ευρήματα και σχετικά φυσιοπαθολογικά, παθολογικά, και κλινικά στοιχεία.

• Περισσότερες από 2.000 λεπτομερείς εικόνες υψηλής ανάλυσης, που αναδεικνύουν ένα ευρύ φάσμα κοινών και σπάνιων ευρημάτων ΑΤ.

• Τα κεφάλαια είναι οργανωμένα σύμφωνα με τις ανατομικές περιοχές, από τον εγκέφαλο προς τη λεκάνη και το μυοσκελετικό σύστημα, ενώ έχουν προστεθεί νέα κεφάλαια για τις μηνιγγικές και κρανιακές βλάβες και τα τραύματα.

• Ενημερωμένες και αναθεωρημένες ενότητες με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της ΑΤ και τις ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων της ακριβούς σταδιοποίησης των ενδοαρθρικών καταγμάτων και των καταγμάτων της σπονδυλικής στήλης και της αξιολόγησης των αγγειακών παθήσεων.

• Το αναλυτικό ευρετήριο παρέχει συστηματικές παραπομπές μεταξύ νόσων και ευρημάτων ΑΤ για τη βέλτιστη πρόσβαση στις αντίστοιχες πληροφορίες.

 

Ο Francis A. Burgener, MD είναι Καθηγητής Ακτινολογίας στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester, στη Νέα Υόρκη.

Ο Christopher Herzog, MD, MBA είναι Ακτινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μόναχο.

Ο Steven P. Meyers, MD, PhD είναι Καθηγητής Ακτινολογίας και Νευροχειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester, στη Νέα Υόρκη.

Ο Wolfgang Zaunbauer, MD είναι Ακτινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας.

 

Η μετάφραση και επιστημονική επιμέλεια της ελληνικής έκδοσης πραγματοποιήθηκε από τον Στέλιο Φαλδαμή, Ιατρό – Ακτινοδιαγνωστή.

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας F.A. Burgener, Ch. Herzog, S.P. Meyers, W. Zaunbauer
Μετάφραση Στέλιος Φαλδαμής
Επιμέλεια Στέλιος Φαλδαμής
Σελίδες 872
Διαστάσεις 21 x 29 εκ.
Χρώμα Δίχρωμο
Εξώφυλλο Σκληρό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 61020
  • ISBN : 978-960-461-624-4
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
  • 95,00€
  • 85,50€

Ετικέτες: Διαφορική, Διάγνωση, Αξονική, Τομογραφία