Μπόγκι ο Φαταούλας

-10% Μπόγκι ο Φαταούλας

Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο που μιλά για όσα μοιραζόμαστε, ή, τέλος πάντων, για όσα πρέπει να μοιραζόμαστε, από τον πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο Aaron Blabey

Ο Μπόγκι το Παγκ είναι σούπερ παντού, ζωγραφίζει, διαβάζει και ξέρει κουνγκ-φου. Μόνο μην του ζητάς τα πράγματά του: Δεν τα δίνει ποτέ, είναι όλα ΔΙΚΑ ΤΟΥ! Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο σε έμμετρο κείμενο, που μιλά για όσα μοιραζόμαστε... ή, τέλος πάντων, για όσα πρέπει να μοιραζόμαστε, από τον πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο Aaron Blabey. Τα παιδιά θα λατρέψουν τον Μπόγκι, όπως συνέβη και στις χώρες που εκδόθηκε: ΗΠΑ, Αγγλία, Ινδία, Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κορέα, Ν. Αφρική, Πολωνία, Ρουμανία, Ταϊβάν, Τουρκία.

Η σειρά έχει ξεπεράσει τις 6.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως

 

Ο Άαρον Μπλάμπεί γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1974. Είναι New York Times bestseller συγγραφέας παιδικών βιβλίων αλλά ασχολήθηκε και με την ηθοποιία μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2000. Οι σειρές παιδικών βιβλίων του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς με πωλήσεις συνολικά πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα, καθιστώντας τον έναν από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στον κόσμο.

Παιδικά
Συγγραφέας Aaron Blabey
Εικονογράφηση Aaron Blabey
Μετάφραση Αρσέν
Επιμέλεια
Σελίδες 32
Διαστάσεις 24 x 25 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
Εξώφυλλο Σκληρό
Ημερομηνία έκδοσης 17/2/2021

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

mommycool.gr

Το βιβλίο αναφέρετε στον Μπόγκι, το Παγκ ο οποίος έχει ένα μικρό ελάττωμα! Δεν θέλει να μοιράζετε τα πράγματά του. Τα θέλει όλα δικά του! Ο Λούκι ο Λουκάν, ο αδελφός του, που  τον θαυμάζει του ζητάει να παίξουνε μαζί! Όμως ο Μπόγκι δεν θέλει να μοιραστεί τα παιχνίδια του. Κάτι όμως  θα συμβεί και θα αλλάξει τα πάντα!

Μια ξεκαρδιστική ιστορία γραμμένη με έμμετρο τρόπο  που μιλά για όσα μοιραζόμαστε ή τέλος πάντων για όσα πρέπει να μοιραζόμαστε!


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο

  • Κωδικός Προϊόντος: 86064
  • ISBN : 978-960-645-131-7
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,10€
  • 9,99€

Ετικέτες: Μπόγκι ο Φαταούλας