" /> Αναγόρευση Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη σε Επίτιμο Καθηγητή – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Αναγόρευση Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη σε Επίτιμο Καθηγητή

Αναγόρευση Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη σε Επίτιμο Καθηγητή

Ο Καθηγητής-Ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης έγινε ο πρώτος Επίτιμος Καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με απόφαση της 35ης συνεδρίασης, στις 29.07.2020, της Συγκλήτου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4153-Β-28/09/2020, ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, αναγορεύεται σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και είναι ο πρώτος Επίτιμος Καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ.

Ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι μέλος δύο Ακαδημιών, της Royal Academy of Economics and Finance of Spain και της Royal European Academy of Doctors, Επίτιμος Διδάκτορας του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είναι κάτοχος του βραβείου Edgeworth-Pareto από τη Διεθνή Εταιρεία Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων και αποδέκτης σπουδαίων διακρίσεων από την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών (χρυσό μετάλλιο), το Audencia Business Schoοl, το Ecole Superieure de Paris, το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Το 2016, το Πολυτεχνείο Κρήτης του απένειμε το Βραβείο Αριστείας του Ιδρύματος. Δέχθηκε πλήθος βραβεύσεων, για την εφαρμογή του επιστημονικού του έργου, από τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Πειραιώς και Χανίων και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Είναι Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Financial Engineering and Banking Society. Το ερευνητικό του έργο στην επιστημονική περιοχή του financial engineering, financial analytics και multicriteria decision aiding είναι παγκοσμίου εμβέλειας, αναγνωρίζεται με περισσότερες από 16500 ετεροαναφορές και h-index 69 στο Google Scholar, γεγονός που καταδεικνύει την ευρεία απήχησή του.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα