" /> Τένια Μακρή – Συνέντευξη στο booksandstyle.gr – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Τένια Μακρή – Συνέντευξη στο booksandstyle.gr

Τένια Μακρή: συνέντευξη στην Γερακίνα Μπουρίκα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: PETER TAMAS

«Η μάνα πρέπει αυτό να το καταλάβει. Ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζει ότι έχει φέρει στον κόσμο έναν μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να έχει κάποια χαρακτηριστικά δικά της, δεν είναι όμως συνέχειά της, άρα δεν θα ικανοποιήσει τις δικές της ανεκπλήρωτες ανάγκες» – Τένια Μακρή

Κάποιοι άνθρωποι δεν χρειάζονται συστάσεις. Ένας από αυτούς είναι και η Τένια Μακρή. Μία γυναίκα που ένα χρόνο πριν μιλώντας μαζί της για πρώτη φορά, ζήτησα τη βοήθειά της για ένα άρθρο που ετοίμαζα για την «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ» εφημερίδα που δούλευα τότε, κι εκείνη είχε την καλοσύνη να παραμείνει μαζί μου αμέσως μετά το τέλος της δουλειάς της, μέχρι τις δώδεκα το βράδυ, δίνοντάς μου τις πολύτιμες πληροφορίες της και συμβουλές.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι η Τένια Μακρή εκτός από οικογενειακή σύμβουλος και σύμβουλος σχέσεων, είναι και μία επιτυχημένη συγγραφέας που έχει στο ενεργητικό της οκτώ βιβλία. Η πρόσφατη έκδοση του καινούργιου της βιβλίου με τίτλο «ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΑΜΑ;» (εκδόσεις Κλειδάριθμος), ήταν η αφορμή για να ξαναβρεθούμε.

Ένα βιβλίο που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να κρίνεις και να δεις καθαρά τη σχέση σου με τον άνθρωπο που σε έφερε σ’ αυτόν τον κόσμο. Τη μητέρα σου. Να σου εξηγήσει, να σε απενοχοποιήσει και να σε καθησυχάσει. Να σε κάνει να καταλάβεις πως ποτέ δεν είναι αργά να γνωριστείς ουσιαστικά μαζί της και κατ’ επέκταση να κατανοήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη:


Η Τένια Μακρή είναι οικογενειακή σύμβουλος και σύμβουλος σχέσεων, με σπουδές στην Κοινωνική Εργασία και την Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες και έχει διδάξει στο μεταπτυχιακό τμήμα της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, σε σχολές γονέων. Είχε τη δική της τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο Άκουσέ με στο ΜΕGΑ, ενώ κατά καιρούς συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έως τώρα έχει γράψει επτά βιβλία που έγιναν όλα best seller: Αγάπη με το ζόρι;, Γιατί σ’ αγαπώ;, 15+7 μαθήματα, βήματα για καλύτερες σχέσεις, Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;, Φτάνει μόνο η αγάπη;, Να γιατί σ’ αγαπώ και Απιστία.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα