" /> Ακούστε τους συγγραφείς! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Ακούστε τους συγγραφείς!

Ακούστε τους συγγραφείς!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Podcast που γιορτάζεται στις 30 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα podcasts αγαπημένων συγγραφέων των εκδόσεών μας.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Κωνσταντίνος Μοσχάτος συγγραφέας του αστυνομικού μυθιστορήματος Ρωξάνη μας συστήνει το βιβλίο του με τη βοήθεια της Κατερίνας Σαμψώνα και του podcast Βιβλία και άλλες ιστορίες.

O Κωνσταντίνος Μοσχάτος συζητά με την Αναστασία Τσουκαλά στο Βιβλίο της Δευτέρας, για την έμπνευση και τα κοινωνικά μηνύματα πίσω από την ιστορία της Ρωξάνης.

 

 

Η Αργυρώ Μαντόγλου συζητά με τον Δημήτρη Καραθάνο για τις Τρικυμίες παθών και τον Αδαμάντιο Κοραή, μία από τις πλέον πολυσήμαντες φυσιογνωμίες του ελληνισμού.

Η Κατερίνα Σαμψώνα σε αυτό το επεισόδιο του Βιβλία και άλλες ιστορίες, μιλά για το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του Ηρακλή Γεωργαντή, Τρεις βαθμοί μυωπίας – Ναταλία,  και αναμεταδίδει το ηχητικό μήνυμα του συγγραφέα.


Ο Γιώργος Φλωράκης και ο Δημήτρης Αθανασιάδης σε αυτό το επεισόδιο του ΣΤΡΙΠ/ΤΙΖ διαβάζουμε μεταξύ άλλων το Μόνο αν μυρίζει αίμα του Stephen King.

Σε αυτό το επεισόδιο του Buzzing with JustBee, η Ειρήνη Αθανασοπούλου, διαβάζει την Εκτροπή, το αυτοβιογραφικό ντοκουμέντο διείσδυσης στο Νταχάου της Luce D’ Eramo.

Άνθρωπος ή μηχανή; Μια διεισδυτική ματιά στο μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο Δημήτριος Λακασάς μιλάει στον Δημήτρη Μεϊδάνη στην εκπομπή Σε πρώτο πρόσωπο στο Δεύτερο Πρόγραμμα για το βιβλίο του Άνθρωπος 4.0, που κυκλοφορεί σε επιμέλεια Δημήτρη Γούλια.

Ορμώμενη από τις τρέχουσες εξελίξεις και τα δικαιώματα των γυναικών η Κατερίνα Σαμψώνα διαβάζει τις Τρεις Γυναίκες της Lisa Taddeo.

Για το ίδιο βιβλίο μιλά και η Ειρήνη Αθανασοπούλου σε αυτό το επεισόδιο του Buzzing with JustBee.


Πως μια απόλυση ήταν η αφορμή για ένα καινούριο επαγγελματικό ταξίδι.
Ο Αρσένης Πασχόπουλος και η Δέσποινα Κανάκογλου συζητούν στο #giatioxi για το βιβλίο Ευτυχώς με απέλυσαν.
GiatiOxi · Ευτυχώς Με Απέλυσαν – Αρσένης Πασχόπουλος

Με αφορμή το βιβλίο Κορίτσι, σταμάτα να ζητάς συγγνώμη! της Rachel Hollis η Ειρήνη Αθανασοπούλου μιλά δυνατά για το θέμα των τύψεων που νίωθουν οι γυναίκες που έχουν ένα στόχο και αποφασίζουν να το πετύχουν.

Καλές ακροάσεις!

Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα