" /> Ψάχνεις νέες ιδέες και αφορμές για συζητήσεις; – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Ψάχνεις νέες ιδέες και αφορμές για συζητήσεις;

Ψάχνεις νέες ιδέες και αφορμές για συζητήσεις;

Τα βιβλία δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο σημαντικά στις νέες συνθήκες στις οποίες όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Δεν το λέμε από συμφέρον… αλήθεια! Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο που μας βοηθά να κρατήσουμε τις αποστάσεις και ταυτόχρονα μας φέρνει πιο κοντά; Ή κάτι που μας φροντίζει να μείνουμε ασφαλείς και παράλληλα να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας;
Συγκεντρώσαμε προτάσεις για βιβλία που θα σας εμπνεύσουν με νέες ιδέες και θα σας δώσουν αφορμές για συζητήσεις οποιαδήποτε στιγμή, όσο ασυνήθιστη κι αν είναι η περίοδος που διανύουμε:

Ο σημαντικότερος οδηγός επιτυχίας.

Θέλεις να καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς; Σε αυτό βιβλίο πoυ θεωρείται ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα αριστουργήματα στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης, ο Napoleon Hill αποκαλύπτει μια διαχρονική και παντοδύναμη φόρμουλα επιτυχίας, που μας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσουμε τους πιο πολύτιμους στόχους μας.

 

Απόκτησέ το!

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

Υποθέτουμε ότι η συμπεριφορά κάποιου αντανακλά τις πραγματικές του σκέψεις, τα συναισθήματα και τις προθέσεις. Ποιοι είναι οι εσωτερικοί μηχανισμοί που μπαίνουν σε λειτουργία όταν συναντούμε αγνώστους και μας κάνουν να τους εμπιστευτούμε αυθόρμητα; Ο Malcolm Gladwell μας προσφέρει έναν οδηγό για ταραγμένους καιρούς, επειδή… οι άγνωστοι δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση.

Απόκτησέ το!

Αυτό που είμαστε ως άνθρωποι είμαστε και ως ηγέτες.

Χρειαζόμαστε πιο γενναίους ηγέτες και περισσότερο θάρρος στην κουλτούρα μας. Η Brené Brown έχει περάσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες μελετώντας προοδευτικούς ηγέτες και ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η γενναιότητα είναι ένας συνδυασμός τεσσάρων δεξιοτήτων, οι οποίες μπορούν να διδαχτούν, να παρατηρηθούν και να μετρηθούν. Δεν μπορείς να κατακτήσεις τη γενναιότητα χωρίς να δείξεις πόσο ευάλωτος είσαι. Πάρ’ το απόφαση και προχώρα!

Απόκτησέ το!

Η ικανοποίηση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο.

Όλοι μας δικαιούμαστε να ξυπνάμε το πρωί γεμάτοι έμπνευση για να πάμε στη δουλειά μας, να νιώθουμε ασφάλεια στον χώρο εργασίας μας και, στο τέλος της ημέρας, να επιστρέφουμε ικανοποιημένοι στο σπίτι. Το μυστικό για να κατακτήσουμε αυτή την ικανοποίηση είναι κατ’ αρχάς να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ κάνουμε ό,τι κάνουμε. Ο Simon Sinek παρουσιάζει έναν πρακτικό οδηγό, για να ανακαλύψουμε τα δικά μας κίνητρα και μας οδηγεί προς τον δρόμο για την επιτυχία και την ικανοποίηση

Απόκτησέ το!

Καλές αναγνώσεις!

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα