" /> Νέα βιβλία σε περιμένουν! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Νέα βιβλία σε περιμένουν!

Νέα βιβλία σε περιμένουν!

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης μας βρίσκει με θετική διάθεση και 11 νέα βιβλία, ήδη διαθέσιμα από σήμερα σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία!

Αναλυτικά:

Τέσσερις άνεμοι
Kristin Hannah

Η αγαπημένη μας συγγραφέας Kristin Hannah μετά τις επιτυχίες Το Αηδόνι, Ο κήπος του χειμώνα, Αχανής Μοναξιά και Πυγολαμπίδες επιστρέφει με ένα νέο συναρπαστικό µυθιστόρηµα που ζωντανεύει την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης. Ένα βιβλίο ύµνο στην ελπίδα, την ανθεκτικότητα και τη δύναµη του ανθρώπινου πνεύµατος.

Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Ο ήχος των πουλιών
Sebastian Faulks

Ένα από τα πιο αγαπητά βιβλία όλων των εποχών, σύμφωνα με ψηφοφορία των Βρετανών αναγνωστών, έρχεται από τον συγγραφέα του βιβλίου Η ηχώ του Παρισιού. Μια ιστορία αγάπης, θανάτου, έρωτα και επιβίωσης εμπνεύστηκε ο συγγραφέας προκειμένου να φωτίσει τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις των βετεράνων του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης

Το σπίτι με τις φοινικιές
Τίτσα Πιπίνου


Μετά το Κορίτσι του Αλεσάντρο η Τίτσα Πιπίνου μας συστήνει το νέο της ιστορικό μυθιστόρημα. Ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα-ψηφιδωτό που διατρέχει το μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα και αφηγείται ιστορίες ανθρώπων των οποίων η ζωή παρασύρθηκε στη δίνη των γεγονότων που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Ημέρα της μητέρας
Nele Neuhaus

Από τη συγγραφέα των 10.000.000 αντιτύπων ένα νέο συγκλονιστικό θρίλερ που έχει στο επίκεντρο του μια σειρά αιματηρών δολοφονιών που λαμβάνουν χώρα την Ημέρα της μητέρας.
Η νέα περιπέτεια των Πία Ζάντερ και ο Όλιβερ φον Μπόντενσταϊν υπόσχεται να σας καθηλώσει!

Μετάφραση: Βασίλης Τσαλής

Άνθρωπος 4.0
Δημήτριος Λακασάς

Μια διείσδυση στα άδυτα των νέων τεχνολογιών και στο μέλλον της ανθρωπότητας. Ένα αισιόδοξο βιβλίο που καλλιεργεί την πεποίθηση ότι η τεχνολογία θα μας απελευθερώσει προκειμένου να εξελιχθούμε σε αυτό που ορίζει η ουσιαστική μας προέλευση. Το να είμαστε άνθρωποι.

Επιστημονική επιμέλεια: Δημήτρης Γούλιας

Νεωτερικές μορφές διαχείρισης των τελετουργιών του «κύκλου της ζωής»
Εμμανουήλ Γερ. Βαρβούνης

Μια ενδιαφέρουσα  λαογραφική μελέτη της περίπτωσης των γραφείων διοργάνωσης τελετών από τον Καθηγητή του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Διευθυντή του Εργαστηρίου Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Εμμανουήλ Γερ. Βαρβούνη.

Σχεδίαση Μηχανισμών και Κατασκευών με το FreeCAD
Θεοδόσης Θεοδοσίου

Μια γενική παρουσίαση των δυνατοτήτων του προγράμματος FreeCad σε μια ποικιλία θεμάτων, όπως σχεδίαση 2D, σχεδίαση 3D, μηχανολογικό σχέδιο και αρχιτεκτονικό σχέδιο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον σπουδαστή να να πάρει τις βασικές γνώσεις της παραμετρικής σχεδίασης.Ιδιωτική παραλία
Sophie Lescaut

Μια πρωτότυπη και χιουμοριστική ιστορία με πρωταγωνιστές μια οικογένεια πλατυπόδων που προσπαθεί να βρει μια ελεύθερη πλαζ για κολύμπι. Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή.

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Sophie Lescaut
Προτεινόμενη ηλικία: 3+

Μπόγκι το ψευτρόνι
Aaron Blabey

Ο Μπόγκι το Παγκ είναι σούπερ παντού, παίζει πιάνο, διαβάζει και ξέρει κουνγκ-φου.
Μα αν ψάχνεις ψεγάδι καλά και σώνει, εντάξει λοιπόν: είναι ψευτρόνι!

Το δεύτερο ξεκαρδιστικό βιβλίο της σειράς με πρωταγωνιστή τον Μπόγκι το Παγκ που έχει ξεπεράσει τις 6.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Μετάφραση: Αρσέν
Εικονογράφηση: Aaron Blabey
Προτεινόμενη ηλικία: 3+

Ο Δρακοσυλλέκτης – Ένα παγωτό για τον Ισίδωρο
Κυριάκος Αθανασιάδης

Ο Ισίδωρος είναι ένας μικρός δράκος που τρελαίνεται για παγωτά.
Το τρίτο βιβλίο της σειράς Ο Δρακοσυλλέκτης με πρωταγωνιστές συμπαθητικά δρακάκια που μπλέκονται σε ένα σωρό περιπέτειες.

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Προτεινόμενη ηλικία: 3+

Τι ώρα είναι;
David A. Adler

Ένα συναρπαστικό STEM βιβλίο από τον βετεράνο τον παιδικών non-fiction βιβλίων David A. Adler έρχεται για να μάθει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στους μικρούς αναγνώστες όλα τα μυστικά της ώρας.

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Edward Miller
Προτεινόμενη ηλικία: 6+

Σας ευχόμαστε καλές αναγνώσεις!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα