" /> Μια εβδομάδα στα μικρά! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Μια εβδομάδα στα μικρά!

Μια εβδομάδα στα μικρά!

Έρχεται η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων, μια μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή βιβλίου στα Μικρά Βιβλιοπωλεία και είναι χαρά μας να είμαστε υποστηρικτές!

Από τις 23-28 Μαΐου 100 Μικρά Βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα ενώνονται και γιορτάζουν.

Τι θα γίνει εκείνη την Εβδομάδα;

Την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων τα Μικρά Βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν στη γιορτή θα φιλοξενήσουν ξεχωριστές εκδηλώσεις για βιβλία:
Συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, αφιερωματα, εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών, παιχνίδια, μουσική, κυνήγια θησαυρού και άλλα πολλά. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Γιατί στα Μικρά Βιβλιοπωλεία;

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει πως τα ενημερωμένα Μικρά Βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Είναι το ζεστό σκηνικών των αναζητήσεων όσων ψάχνονται και όσων θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν!
Την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τα Μικρά Βιβλιοπωλεία που αγαπάμε, να γιορτάσουμε μαζί τους και να ζήσουμε την υπέροχη “εμπειρία του Μικρού Βιβλιοπωλείου”!

***
Διοργάνωση: LITTLE BOOKSTORES
Χορηγοί: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΦΕΛΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Υποστηρικτές: ΑΙΟΛΟΣ, ΑΙΩΡΑ, ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ GUTENBERG, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ, ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΚΕΔΡΟΣ, ΚΙΧΛΗ, ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΗΣΟΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ, PETITES MAISONS, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΛΙΣ

*Την αφίσα φιλοτέχνησε η εικονογράφος Zafouko Yamamoto.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα