" /> Παιδικά βιβλία για μικρούς αναγνώστες με άποψη – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Παιδικά βιβλία για μικρούς αναγνώστες με άποψη

Παιδικά βιβλία για μικρούς αναγνώστες με άποψη

Αυτές τις γιορτές χαρίστε στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής ένα δώρο που θα το ανοίξουν ξανά και ξανά. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας.

Μπόγκι, το ξωτικό
Aaron Blabey

Κανείς δεν αγαπάει την Πρωτοχρονιά όσο ο Μπόγκι! Άλλο ένα ξεκαρδιστικό, πλημμυρισμένο με γιορτινή διάθεση, βιβλίο από τον πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο Aaron Blabey, η σειρά του οποίου έχει ξεπεράσει τις 6.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως. Για παιδιά από 3-6 ετών.

Κουρέψου, Μαξ
Μαρία Ρουσάκη

Το πρώτο βιβλίο της σειράς της Μαρία Ρουσάκη με πρωταγωνιστή ένα νεαρό μαύρο πρόβατο που αρνείται να κάνει ό,τι του λένε, σε εικονογράφηση της Λέλας Στρούτση.  Για παιδιά από 3 ετών.

 

Ζώα σαν ΆνθρωποιChristopher Lloyd

Ένα βιβλίο που εξερευνά τις καταπληκτικές ομοιότητες ανάμεσα στα ζώα και τους ανθρώπους, με πολλές ιστορίες και παραδείγματα, και μας εξηγεί ότι οι άνθρωποι και τα ζώα δεν ζουν απλώς στον ίδιο πλανήτη, αλλά μοιράζονται και τις ίδιες συμπεριφορές, κάνοντάς μας όλους συνταξιδιώτες στην πορεία της ζωής πάνω στη Γη. Για παιδιά από 6 ετών.

 

Η δική μου Ανατομία
Adam Kay

Το ανθρώπινο σώμα είναι εκπληκτικό, συναρπαστικό και… καλά, εντάξει, λίγο περίεργο. Καθίστε, χαλαρώστε, φορέστε χειρουργικά γάντια και ελάτε για μια ωραία ξενάγηση στον εσωτερικό σας κόσμο. Για παιδιά από 9 ετών.

 

Το πνεύμα του χιονιού
Maya Lunde

Μια ιστορία μαγική που μας μεταφέρει στα δάση του Βορρά και θα μας ζεσταίνει την καρδιά με τα συγκινητικά της μηνύματα για τη φιλία και την πίστη στην αγάπη.

Για περισσότερη γιορτινή διασκέδαση, αναζητήστε και Το Πνεύμα του Χιονιού. Δραστηριότητες και Παιχνίδιαένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο δραστηριοτήτων που περιέχει διασκεδαστικά παιχνίδια για τις διακοπές.

 

Πώς να αλλάξουμε τα πάνταNaomi Klein

Στο πρώτο της βιβλίο για νέους, η Ναόµι Κλάιν, σε συνεργασία µε τη Ρεµπέκα Στέφοφ, προσφέρει έµπνευση, ιδέες και εργαλεία δράσης χρήσιµα στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη της κλιµατικής δικαιοσύνης.  Για παιδιά από 12 ετών.

Καλές αναγνώσεις!

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα