" /> Καραντίνα ήταν και πέρασε! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Καραντίνα ήταν και πέρασε!

Καραντίνα ήταν και πέρασε!

Μία από τις θετικότερες πλευρές της καραντίνας ήταν ο χρόνος που μας χάρισε, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ασχοληθούμε με πράγματα που συχνά η καθημερινότητα δεν μας επέτρεπε. Ασχολίες όπως το διάβασμα, η παρακολούθηση ταινιών, τα μαστορέματα, οι χειροτεχνίες, ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένειά μας αλλά ακόμη και το να καθόμαστε απλώς στον καναπέ ή στο κρεβάτι με τις ώρες έγιναν καθημερινότητα για περίπου δύο μήνες.

Πριν επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας κάνουμε την απαραίτητη ανασκόπησή μας για το πώς περάσαμε το διάστημα αυτό:

Εργαστήκαμε από το σπίτι, οπότε χρειάστηκε να οργανώσουμε τη δουλειά και τη ζωή μας. Οκτώ αγαπημένοι συνεργάτες και μεταφραστές μάς έδωσαν συμβουλές για την εργασία από το σπίτι βοηθώντας μας με τη γνώση και την εμπειρία τους να αντιμετωπίσουμε τη νέα, πρωτόγνωρη για εμάς καθημερινότητα.

Αναρωτηθήκαμε πώς θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη δύσκολη κατάσταση αλλά κυρίως πώς θα βγούμε ωριμότεροι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη νέα κατάσταση, γι’ αυτό και ζητήσαμε τη βοήθεια καθ’ ύλην αρμόδιων συνεργατών, οι οποίοι απάντησαν στις δικές σας ερωτήσεις σχετικά με θέματα διατροφής, ψυχικής υγείας, υποστήριξης της επιχείρησής σας, προσωπικής ανάπτυξης, οργάνωσης και τακτοποίησης του σπιτιού σας αλλά και καθημερινού φεμινισμού.

Γίναμε όλοι μαζί μια μεγάλη αναγνωστική παρέα, μέσα από τη σειρά live αναγνώσεων για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Μια εβδομάδα γεμάτη ιστορίες, εικόνες και όμορφα συναισθήματα!


Ζυμώσαμε και εμείς το δικό μας ψωμί και μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας μαζί σας.

 

Βγήκαμε στο μπαλκόνι μας, φυτέψαμε σπόρους και λουλούδια και μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον κόσμο των ζουζουνιών.

 

Ταξιδέψαμε με εισιτήριο τα βιβλία σε προορισμούς όπως η αγωνία, ο φόβος, το παρελθόν, η φιλία αλλά και η αγάπη.

Τακτοποιήσαμε το σπίτι μας και το μετατρέψαμε σε έναν τακτοποιημένο, οργανωμένο χώρο, χωρίς περιττά αντικείμενα, που μας ηρεμεί και μας εμπνέει.

Μάθαμε να τηρούμε αποστάσεις, όμως παράλληλα ενισχύσαμε τη διάδοση ιδεών που μας βοήθησαν να μείνουμε υγιείς, παραγωγικοί, ήρεμοι και δημιουργικοί.

Πλέον, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων μας επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας και μένουμε ασφαλείς με… ένα βιβλίο!

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα